Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2016 - Anul XXI, nr. 296 (6409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

„Bunul-gust românesc”

Compania Raitar a redeschis la începutul acestei luni un magazin la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Raitar a redeschis la începutul acestei luni, pe 1 decembrie, un nou magazin la Fălticeni (pe str. Maior Ioan, mai jos de Colegiul Agricol) şi a inaugurat un magazin la Câmpulung Moldovenesc (str. Horia, la parcarea din piaţa centrală). Clienţii descoperă în noile magazine Raitar „bunul-gust românesc” într-un singur coş, unde pot intra o gamă variată de produse tradiţionale realizate după vechi reţete româneşti specifice zonei, transmise şi păstrate din generaţie în generaţie, în principal preparate realizate din carne proaspătă de cea mai înaltă calitate, alături de o bogată gamă de condimente.

Pe lângă produsele din carne, după cum ne-a spus Georgeta Florea, şefa magazinelor Raitar, gospodinele pot găsi în magazine şi alte produse româneşti, de la producători locali, brânzeturi (brânză din lapte de oaie, brânză proaspătă din lapte de vacă, telemea din lapte de vacă, telemea din lapte de oaie, caşcaval şi smântână, iaurturi naturale, peşte, specialităţi din peşte, sucuri naturale, dulceţuri naturale), astfel că nici un client nu iese nemulţumit din acest magazin.

Georgeta Florea a completat că în magazinele Raitar „clienţii noştri găsesc produse tradiţionale cunoscute, muşchi file afumat, jambon afumat fără os, slăninuţă ţărănească, scăriţă afumată, muşchi file crud-uscat, muşchi file ţărănesc, pastramă ţărănească de vită, pastramă ţărănească din ceafă de porc, piept ţărănesc condimentat, chişcă, lebărvurşt, tobă, cârnaţi, cabanos, guşă cu boia, rasoluri afumate, coaste de oaie, şuncă presată, ruladă din piept de curcan etc.”.

Reprezentanţii Raitar ne-au spus că, pentru companie, sunt foarte importante calitatea ingredientelor folosite, calitatea personalului, care este specializat, calitatea produselor finite care ajung la vânzare. „Încurajăm şi sprijinim consumul produselor autohtone. La noi în magazine se găsesc produse pentru toate buzunarele. Avem şi produse scumpe, la care costurile sunt mari, dar avem şi produse cu preţuri accesibile, pentru cei cu venituri mai mici. Oricum, raportul preţ-calitate este real şi corect”, ne-a spus Grigore Florea, proprietarul magazinelor Raitar, companie fondată încă din 1991, în comuna Cornu Luncii.

Nu rataţi magazinele Raitar din Fălticeni, Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Iaşi şi Botoşani, magazine din care puteţi să vă faceţi cumpărăturile pentru masa de Crăciun, de Revelion etc., fără să greşiţi. Veţi cunoaşte „bunul-gust românesc” şi veţi dori, cu siguranţă, să reveniţi la cumpărături. Echipa Raitar lucrează la standarde ridicate de calitate, de la inginerii care îşi desfăşoară activitatea în procesul de producţie, până la personalul care vinde produsele. Compania investeşte în tehnologie, pentru a putea veni în faţa consumatorilor cu produse în care pot avea încredere 100%. Pentru detalii suplimentare puteţi accesa www.raitar.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Raitar a redeschis la începutul acestei luni un magazin la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 3141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Compania Raitar a redeschis la începutul acestei luni un magazin la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei