Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2016 - Anul XXI, nr. 296 (6409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Gest

„De Crăciun să fim mai buni!” 2016

„De Crăciun să fim mai buni!” - un îndemn pe care Asociaţia de Părinţi a Şcolii Gimnaziale „Regina Elisabeta” din Rădăuţi l-a adresat, din nou, în preajma Sfintei Sărbători a Crăciunului, tuturor celor care şi-au dorit să ajute, să aducă bucurie şi linişte în sufletele unor copii care aveau nevoie de ajutorul nostru.

Ce poate fi mai frumos şi mai nobil decât să vezi copiii cum ajută alţi copii? Cu o parte din fondurile strânse de aceştia, dar şi de părinţii elevilor Şcolii „Regina Elisabeta” la Târgul de Toamnă pentru copii, ce a avut loc în luna octombrie a acestui an, la Rădăuţi, având alături oameni inimoşi de la SC MARELBO SRL - Vicov, SC ASTAR SERV SERL - Rădăuţi, SC GEOFOR TEHNIC SRL –Rădăuţi şi PFA VICA BUDELITA - Rădăuţi, Comitetul Director al Asociaţiei a reuşit să aducă, şi anul acesta, bucurie în sufletele şi casele a 32 de copii din şcoală, care aveau nevoie de sprijinul nostru, al celor mari, şi, nu în ultimul rând, a oferit cadouri unor copii cu rezultate deosebite la învăţătură şi olimpiadele şcolare din anul 2016.

Am reuşit, şi sufleteşte suntem împliniţi, fiindcă am oferit încălţăminte şi îmbrăcăminte de iarnă, şosete (toate articolele fiind nou-nouţe!), dulciuri şi fructe copiilor din şcoala noastră, celor cărora destinul nu le-a fost prielnic, dar care fac eforturi deosebite să vină la şcoală, să înveţe, să se integreze în colectivele din care fac parte!

Mulţumim pe această cale celor care ne-au sprijinit, mulţumim tuturor celor din presa scrisă, radio, TV, care ne-au susţinut, pe întreg parcursul anului 2016, tuturor celor care s-au implicat, conducerii şcolii şi cadrelor didactice care ne-au înţeles şi ne-au ajutat pentru a duce acest demers la bun sfârşit (toate hainele şi ghetuţele de iarnă s-au potrivit perfect pe mărimea fiecăruia!), şi, personal, vreau să mulţumesc oamenilor care muncesc pentru ca această Asociaţie să meargă mai departe: Dana şi Loredana, Mihaela şi Camelia, Larisa şi Anca, Dan şi Ştefan, Iustin şi... exemplele pot continua!

Vă dorim tuturor sărbători fericite, cu multă sănătate, fericire, dragoste, linişte sufletească şi să nu uitaţi niciodată… SĂ DĂRUIŢI şi SĂ FIŢI MAI BUNI!

În numele Asociaţiei de Părinţi a Şcolii Gimnaziale „Regina Elisabeta” din Rădăuţi, mă înclin în faţa dumneavoastră, Radu Vasile Ianovici

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „De Crăciun să fim mai buni!” 2016.
 Vizualizări articol: 1629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„De Crăciun să fim mai buni!” 20160.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei