Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2016 - Anul XXI, nr. 296 (6409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Le-au îngheţat salariile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vestea încheierii sezonului de toamnă (iarnă) este că Viitorul va petrece Sărbătorile şi „cumpăna dintre ani” pe primul loc, cel ce era acontat de altcineva, nu mai vreau să spun cine. Hagi trebuie să aibă grijă ca ai lui să nu confunde iernatul cu hibernatul, ca anul trecut. Altfel, sezonul se încheie cu cântec, nu cu colinde. În principiu, îi înţeleg pe băieţii de la Pandurii, ca şi pe alţii ca ei, care sunt neplătiţi cu lunile. Se vede că nu mai pun osul, că aşteaptă momentul prielnic pentru a părăsi nava în derivă. Însă măcar să-şi asume acest lucru bărbăteşte. Iar Grigoraş să i-o spună lui Mutu că scorul de la pauza meciului cu ASA n-a avut nicio legătură cu decizia de a nu mai intra pe teren în repriza secundă (apropo, Mutu chiar a fost decent în declaraţii, a remarcat terenul greu, dar a adăugat imediat că ambele echipe au jucat în aceleaşi condiţii). Această mult discutată instalaţie de încălzire a gazonului este una care ţine de dezvoltarea tehnologică a ultimilor ani, dar fotbalul pe aceste meleaguri a cunoscut zeci de ani în care nişte bărbaţi sfidau vremea şi coborau în arenă. Le-aş da închipuiţilor de la Pandurii, şi nu numai lor, nişte exemple de fotbalişti adevăraţi pe care îi uneşte nu numai trecerea în lumea drepţilor, ci şi faptul că au murit săraci: Sandu Neagu, de la Rapid, Florea Dumitrache, de la Dinamo, Zoltan Crişan, de la Craiova. Pe lângă faptul că au fost nişte uriaşi pe lângă oricine de la Pandurii, inclusiv Sânmărtean, oamenii ăştia n-au câştigat într-o carieră cât cîştigă nişte pseudofotbalişti de azi într-un an. Sigur că şi puţinul lor l-au risipit, dar pentru puţinul ăla câte ierni or fi dus în şorturile lor anacronice, că pe vremea aia nu erau colanţi?! Iar dacă ar fi refuzat să intre pe terenul îngheţat, Lăcătuş, de la Steaua, nu i-ar fi dat golul ăla de pomină lui Dasaev, în ’88, care tocmai din pricina condiţiilor deosebite ne-a rămas multora imprimat în memorie. Chiar dacă meciul de la Târgu-Mureş n-ar fi trebuit să se joace, conform regulamentului actual, nu e treaba fotbaliştilor să decidă asta. Ca sportiv profesionist trebuie să-ţi asumi şi părţile dure ale meseriei, altfel stai lângă sobă şi te uită pe geam cum ninge decembre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Le-au îngheţat salariile.
 Vizualizări articol: 1562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Le-au îngheţat salariile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei