Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 dec 2016 - Anul XXI, nr. 290 (6403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Tânăr băut la volan, încătuşat de poliţişti după o urmărire în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost imobilizat şi încătuşat de poliţişti, după ce a fost urmărit în trafic şi a devenit agresiv cu aceştia în momentul în care a fost prins.

Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 04.30, pe drumul judeţean 209G, în comuna Straja. Un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a observat un autoturism marca Audi A4, care se deplasa dinspre Brodina spre Vicovu de Sus. La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase, cel aflat la volan nu a vrut să oprească şi a continuat drumul spre Vicovu de Sus.

Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului pe o distanţă de circa 5 kilometri, iar la un moment dat, ajungând pe strada Calea Cernăuţi, şoferul acestuia a virat la dreapta pe un pod şi a rămas în autovehicul. El a fost identificat de poliţişti ca fiind Vasile R., de 19 ani, din Vicovu de Sus. Din cauza faptului că tânărul a opus rezistenţă şi a devenit agresiv cu poliţiştii, aceştia au fost nevoiţi să-l imobilizeze cu cătuşele. Poliţiştii au constatat că acesta mirosea a alcool, iar în urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Trei zile de acţiune a poliţiştilor privind combaterea conducerii sub influenţa alcoolului, desfăşurate în perioada 9-11 decembrie, au dus la aplicarea a 22 de sancţiuni, cu o valoare totală a acestora de 5.375 de lei, din care patru amenzi pentru consum de alcool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr băut la volan, încătuşat de poliţişti după o urmărire în trafic.
 Vizualizări articol: 3024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr băut la volan, încătuşat de poliţişti după o urmărire în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ardei umpluți cu varză (de post) Se pregătesc repede și sunt foarte gustoși. Se pot prepara cu ardei proaspeți sau din cei conservați în saramură ori soluție cu aspirină. Dacă folosim ardeii conservați, înainte de prepararea acestui fel îi vom ține 2 ore în... Citeşte