Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2016 - Anul XXI, nr. 275 (6388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe 25 noiembrie

Reduceri de până la 80% şi tombolă cu premii, de Black Friday, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Shopping City Suceava invită sucevenii să se bucure de 12 ore de cumpărături la reducere, în magazinele centrului comercial, pe 25 noiembrie, de Black Friday. Pasionaţii de shopping vor fi întâmpinaţi cu reduceri de până la 80%, iar fidelitatea va fi răsplătită cu vouchere de cumpărături în valoare totală de 5.500 de euro.

Primii 500 de clienţi care fac cumpărături de minimum 150 de lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate primesc pe loc un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei. În plus, toţi clienţii cu bonuri de cumpărături de minimum 150 de lei se pot înscrie şi la tombola specială din perioada 25-27 noiembrie, unde au şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul din cele cinci televizoare Android Tv.

Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu bonurile de cumpărături la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Pepco şi să extragă un voucher de cumpărături din urna specială. În funcţie de norocul participantului, acesta va câştiga un voucher în valoare de 50 de lei la unul dintre magazinele din incinta Shopping City Suceava, cu care îşi va putea achiziţiona produsele preferate, chiar în ziua evenimentului.

Magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu oferte şi preţuri speciale de Black Friday. De la electronice, electrocasnice, IT şi telecom şi până la îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii sau cosmetice, toate pot fi cumpărate pe parcursul întregii zile, la preţuri foarte accesibile. Magazinele cu electronice, electrocasnice & IT au pregătit reduceri substanţiale de Black Friday: Flanco - reduceri de până la 80%, Electrotop – reduceri între 20% şi 80%, Carrefour - reduceri speciale de până la 50% la electronice, electrocasnice, IT şi telecom.

În materie de produse vestimentare, New Yorker, Secuiana, Camiceria Italiana, Dovani, Secuiana şi Next Level oferă reduceri de până la 50% la articolele selecţionate; Mustang – între 30% şi 70% reducere la articolele selectate; Pretty woman by Eveline şi Texval – între 20% şi 50%; Champion – 30% reducere la jachete, încălţăminte şi hanorace pentru bărbaţi, 40% reducere la jachete, încălţăminte şi hanorace pentru femei şi copii; Neo Fashion – până la 40% reducere; Eponge – 20% reducere aplicată la casa de marcat pentru toate articolele din magazin; Gatta – 20% reducere la toată gama de ciorapi din magazin, care nu fac obiectul altor promoţii; Mondex – 8% reducere pentru posesorii cardului de fidelitate; Nouvelle şi Ghio`s Collection – 10% reducere la toate produsele; Insense – geci damă şi bărbaţi la 150 de lei; sutiene Triumph – 35 de lei, chiloţi Triumph – 25 de lei. Takko Fashion – voucher cadou de 25 lei la achiziţionarea unui card cadou de minimum 130 de lei; la cumpărături de minimum 25 de lei clientul primeşte o ştampilă. Un talon complet cu opt ştampile îi aduce clientului o reducere de 20% la următoarele cumpărături.

În ceea ce priveşte produsele de încălţăminte, Otter oferă reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse; Deichmann – 50% reducere la produsele semnalizate cu etichetă specială; Grazie Mille – între 20% şi 50% reducere la o gamă variată de produse; Benvenuti – 30% reducere la colecţia de toamnă-iarnă 2016, iar LaScarpa - 20% reducere la toate produsele.

Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale la Marionnaud - până la 70% reducere la zeci de produse; Kendra - între 15% şi 60% reducere la produsele de machiaj; parfum: CH şi Pacco Rabanne - 30%; Nina Ricci - 20%; Cacharel-20%; Givenchy - 15%; D&G, Boss şi Gucci - 30% la anumite referinţe; Sabrini oferă 20% reducere la toate produsele, în afară de bijuteriile din aur 14K, verighete, Pandora şi produsele aflate în alte promoţii; Splend`or – între 30% şi 40% reducere la o selecţie de modele de ceasuri; Madeleine – până la 70% reducere la produsele selecţionate (genţi, cercei şi ceasuri); Janette – 15% reducere la bijuteriile din argint.

Şi pentru cei mici, magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod puteţi achiziţiona toate produsele cu 10% reducere, Coccodrillo – 25% reducere la colecţiile semnalizate, Noriel – până la 70% reducere la jucării, Alexandria Librării – 2+1 gratuit la colecţiile din oferta editurii Corint şi a editurii Aramis, 50% reducere la zeci de titluri Girasol şi Flamingo.

Plus Optic oferă 25% reducere la orice achiziţie; Dr. Green – 10% reducere la cosmetice NoniCare şi BodyFarm; Sensiblu – la oricare patru produse Batise (Şampon uscat & Styling), plătiţi doar trei; Animax – între 20% şi 50% reducere la anumite produse.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale de Black Friday, până la 50% reducere la produsele selecţionate; Nobilia - până la 60% reducere la bucătăriile din showroom; până la 15% reducere la chiuvete de granit şi baterii SCHOCK made in Germany; până la 15% discount la bucătăriile comandate de Black Friday; Bergner – 50% reducere la setul de cuţite cu strat de granit - de la 120 de lei la 60 de lei; 10% reducere la paharele de cristal Bohemia; Black Sheep Home Collection – 50% reducere la produsele din porţelan; 30% reducere la lenjeriile marca Black Sheep.

Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food: Pizzeria Al Forno oferă 10% reducere la toate produsele, cu excepţia băuturilor; Roti Grill – shaorma la lipie 5+1 gratis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 80% şi tombolă cu premii, de Black Friday, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 4034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri de până la 80% şi tombolă cu premii, de Black Friday, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei