Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2016 - Anul XXI, nr. 272 (6385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu cuţitele pe masă

Război total între asociaţii firmei Pasha

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Între asociaţii firmei Pasha, cei care deţin şi funcţiile de administrator, s-a declanşat un război total. Practic, Mihai Holban şi Ovidiu Ştefăniţă Petraş par să fi ajuns la punctul în care se suspectează reciproc, iar de aici şi până la acuzaţiile de furt nu a mai fost decât un mic pas.

Primul pas în acest duel l-a făcut Ovidiu Ştefăniţă Petraş, care joi dimineaţă a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava o plângere penală care vizează trei persoane, printre care şi pe asociatul său, Mihai Holban.

Cornel Cîmpan, avocatul care-l reprezintă pe Petraş, a detaliat şi care sunt motivele plângerii de la Parchet, dar şi modul în care trei persoane din firmă au luat fără nici un drept legal circa 140.000 de euro. Concret, plângerea penală îi vizează pe Mihai Holban, pe contabilul Liviu Tudor Zosin şi pe Doiniţa Carmen Antonescu.

„La o verificare de rutină din luna octombrie la unul din punctele de lucru, clientul meu a constatat că există neregularităţi între încasări şi banii predaţi de angajata societăţii către contabila Doiniţa Carmen Antonescu. După ce a discutat cu angajata, a aflat că aceasta a predat suma de 3.250 de lei, din care 10% intrau direct în buzunarul lui Mihai Holban. Pe de altă parte, Liviu Tudor Zosin, în calitate de contabil în societate, modifica datele contabile. Ulterior, Mihai Holban a încercat să atragă de partea sa şi alţi angajaţi care urmau să colecteze bani din punctele de lucru, iar din aceste sume să-i predea un cuantum de 10%. Clientul meu a mai observat că din biroul firmei au dispărut mai multe bunuri, printre care şi serverul unităţii, iar ulterior a aflat că totul s-a făcut din ordinul lui Mihai Holban, cu scopul de a şterge sau modifica datele contabile”, a arătat avocatul Cornel Cîmpan.

Reprezentantul lui Ovidiu Ştefăniţă Petraş a mai ridicat o problemă legată de ziua de joi. „Noi am depus plângerea penală în cursul dimineţii, iar după câteva ore ne-am trezit cu telefon la 112, prin care se anunţa dispariţia sumei de 100.000 de lei din seiful amplasat la sediul de pe strada Humorului din Suceava. Mi se pare prea mare această coincidenţă bizară”, a arătat Cornel Cîmpan.

Joi la amiază, Mihai Holban a sunat la poliţie pentru a sesiza dispariţia unei mari sume de bani din seiful firmei.

„Seiful era încuiat, iar în momentul în care am băgat cheia în yală totul părea în regulă. În interior nu erau însă decât vreo 200 de lei, adică tot ce reprezenta monede. Am sunat imediat la 112, iar echipa sosită de la Poliţia Suceava a confirmat că seiful a fost deschis cu o cheie potrivită. De altfel, pe seif nu exista nici o urmă de forţare”, a povestit Mihai Holban.

Pentru seiful din care au dispărut cei peste 100.000 de lei existau doar două chei: una aflată în buzunarul lui Mihai Holban şi cealaltă deţinută de partenerul său de afaceri, Ovidiu Ştefăniţă Petraş.

Rămâne de văzut ce concluzii vor trage anchetatorii şi ce s-a întâmplat în realitate. Până una alta, relaţia dintre cei doi asociaţi ai firmei Pasha pare să se fi deschis o prăpastie care nu mai poate fi acoperită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Război total între asociaţii firmei Pasha.
 Vizualizări articol: 8294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Război total între asociaţii firmei Pasha4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 nov 2016, 09:06:26
E intr-adevar o problema ca Mihaita si Stefanita se cearta. Cum rezista consumatorii de fast ( si hai sa-i spunem "food" ) in episodul urmator

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei