Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2016 - Anul XXI, nr. 272 (6385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Antrenorul sau împiedicaţii?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În plin scandal generat de rezultatele catastrofale ale Naţionalei, din toate părţile curg acuzaţiile la adresa oricui are ceva, orice, în comun cu echipa reprezentativă, dar parcă grosul acestora este direcţionat către antrenorul de import. Sigur că dintre acuzatorii acestuia, cei mai mulţi sunt din categoria celor care au trecut şi ei pe acolo, precum Piţi, lasă-ne!, care sigur că şi-ar dori să mai dea tunurile de altădată, din moment ce pentru repetatele necalificări a primit drept premiu ceva sute de mii de euroi, că altfel nu se dădea dus, nesimţitul. O altă categorie e alcătuită din cei care tare ar vrea să se laude în c/v-ul perfect inutil (că doar dracu' le-ar încredinţa vreo naţională în afară de arăboi ori de insulele alea din zona Caraibe) că au antrenat şi ei niţeluş, oricât de puţin şi de prost, echipa reprezentativă: Rednic, Stoichiţa, Olăroiu. În sfârşit, grohăiacii penali, din banda Naşu' - Corleone, care astfel îşi manifestă nostalgia faţă de vremea în care tăiau şi spânzurau, ba şi numeau selecţionerii, desigur pe bază de comision gros cam cât obrajii lor. Hai, mai sunt unii: frustraţii şi inadaptabilii de tipul Prunea, care cred şi ei că au aparţinut unei generaţii "de aur", care însă n-a obţinut nici măcar vreun bronz pe undeva, mai ales din cauza câte unei tinichele precum însuşi Prunea sau cum l-o chema. Altfel spus, e uşor să dai vina pe veneticul neamţ, pe arbitraje, pe orice fel de rahaturi, omiţând însă cu premeditare din discuţie faptul că fotbaliştii ăştia de la Naţională sunt nişte panarame: n-au dribling, n-au şut, n-au viteză, n-au mai nimic de-a face cu fotbalul. Vă reamintesc că nici Eriksson n-a făcut mai nimic cât a antrenat Anglia, nici Fabio Capello cât a pregătit Rusia, iar despre ăştia n-a zis nimeni că n-ar fi chiar antrenori. Mai mult, la echipele de club, unde au posibilitatea şi puterea de a-şi aduce cam ce jucători vor, de oriunde, iată că nici Mourinho, nici Pep, chiar în acest sezon, nu reuşesc nimic în plus faţă de Daum. Problema e la fotbalişti, nu la antrenor. Aduceţi-i pe toţi ăştia la Naţionala noastră, şi veţi vedea că rezultatele sunt aceleaşi, cât timp dobitocul ăla trage penalty-ul în tabelă, împiedicatul ălălalt dă din voleu peste tribună, iar neisprăviţii din apărare cad ca muştele, câte 5 odată, dintr-un dribling.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antrenorul sau împiedicaţii?.
 Vizualizări articol: 1756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Antrenorul sau împiedicaţii?5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei