Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2016 - Anul XXI, nr. 272 (6385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moment de neatenţie

Femeie rănită grav la cap, în urma unui accident de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie de 47 de ani a fost grav rănită în timp ce se afla la locul de muncă, într-o filatură din Câmpulung Moldovenesc. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, cu un traumatism în zona capului, fiind transferată pentru investigaţii la Spitalul Judeţean Suceava.

Accidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 19.00, un apel la 112 anunţând faptul că o femeie a fost rănită și are nevoie de îngrijiri medicale. În urma verificărilor făcute de poliţiști la sediul societăţii de prelucrare a firelor, s-a constatat că în timp ce femeia de 47 de ani din Fundu Moldovei, angajată a societăţii, supraveghea mașina automată de bobinat, s-a aplecat să ridice un tub de la o bobină căzut pe pardoseală, moment în care a fost surprinsă de braţul mobil al utilajului, capul victimei fiind prins între acesta și utilajul propriu-zis. Colegii de muncă au sunat imediat la 112, femeia fiind transportată la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, hematom parietal stânga, plagă de 3-4 centimetri la urechea stângă și o stare confuză, fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare. În urma cercetărilor la sediul firmei unde a avut loc accidentul s-a stabilit că femeia era angajată cu contract de muncă de la data de 1 iunie 2016, ca muncitoare. La momentul accidentului, aceasta era în timpul serviciului, supraveghea trei utilaje și a intervenit în mod neautorizat în timp ce utilajele erau în mișcare. Poliţia a întocmit un dosar pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitateși sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Urmează ca societatea să anunţe Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, care va demara o anchetă și va analiza documentele privind securitatea și sănătatea în muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie rănită grav la cap, în urma unui accident de muncă.
 Vizualizări articol: 4204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeie rănită grav la cap, în urma unui accident de muncă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei