Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2016 - Anul XXI, nr. 263 (6376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

Un băiat de 15 ani a furat un microbuz şi şi-a plimbat 13 prieteni prin localităţile din jurul municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce în urmă cu circa 40 de zile, la sfârşitul lunii septembrie, un adolescent de 15 ani, din municipiul Rădăuţi, a furat un autoturism pe care l-a făcut zob într-un stâlp de la reţeaua de iluminat public, în urmă cu două zile, acelaşi „junior” a furat un Ford Tranzit, a urcat în acesta 13 prieteni tot minori, apoi a făcut un tur prin localităţile din jurul municipiului, în cele din urmă fiind oprit de un echipaj de poliţie.

Luni seară, în jurul orei 19.00, o femeie din localitate a parcat maşina, un microbuz Ford Tranzit, în apropierea locuinţei sale de pe strada Aron Pumnul din municipiul Rădăuţi. După circa două ore, femeia a observat că Ford-ul nu mai era în faţa casei şi a sesizat la 112 dispariţia. După scurt timp, şi după ce maşina fusese dată în urmărire, un echipaj de poliţie a observat-o pe raza comunei Volovăţ şi a pornit în urmărirea acesteia. Urmărirea a continuat până în apropierea intrării în municipiul Rădăuţi, când microbuzul a oprit şi din acesta a coborât un grup de 14 tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, grup care îl includea şi pe şoferul maşinii.  

 

Grupul de „excursionişti” s-a plimbat prin mai multe localităţi din jurul municipiului

Conform primelor cercetări efectuate de judiciariştii rădăuţeni, Filip P., un rădăuţean în vârstă de 15 ani, a trecut luni seara pe strada pe care era parcat microbuzul Ford şi, după ce a reuşit să deschidă una dintre portierele maşinii, a observat cheile de contact pe bord. Imediat a pornit motorul şi a plecat spre cartierul Obor, unde, în zona ABC, a întâlnit un grup de prieteni pe care i-a invitat la o plimbare cu microbuzul. În aceste condiţii, grupul de „excursionişti” s-a plimbat prin mai multe localităţi din jurul municipiului, prin Satu Mare, Clit, Marginea şi Volovăţ, unde au fost observaţi de lucrătorii de poliţie.

Trebuie precizat că la sfârşitul lunii septembrie acelaşi adolescent de 15 ani a distrus un autoturism pe care îl furase tot din municipiu. Mai exact, pe 28 septembrie, puţin după orele prânzului, un localnic a reclamat la poliţie că i-a dispărut autoturismul proprietate personală, un Volkswagen Jetta, din faţa casei, cu menţiunea că cheile maşinii rămăseseră în habitaclu. În jurul orei 23.00, un apel la 112 anunţa că în apropierea staţiei CFR Rădăuţi, la intersecţia a două străzi, un autoturism intrase într-un stâlp de la reţeaua de iluminat public. Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a avut surpriza să constate că maşina implicată în accident era chiar autoturismul care fusese dat în urmărire şi că la bordul acesteia nu era nimeni. Însă poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului avariat aproape în totalitate un telefon mobil care aparţinea chiar celui care furase maşina, condiţii în care l-au identificat pe minorul de 15 ani, Filip P.

Ieri după-amiază, lucrătorii de poliţie mai aveau de efectuat o serie de cercetări cu privire la „isprava” tânărului de 15 ani, însă zilele următoare acesta va fi supus unei expertize psihiatrice medico-legale, expertiză care va stabili dacă la momentul comiterii infracţiunilor a avut sau nu discernământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un băiat de 15 ani a furat un microbuz şi şi-a plimbat 13 prieteni prin localităţile din jurul municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 10355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Un băiat de 15 ani a furat un microbuz şi şi-a plimbat 13 prieteni prin localităţile din jurul municipiului Rădăuţi3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei