Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2016 - Anul XXI, nr. 263 (6376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Flagrant

Tineri prinşi cu droguri în maşină, în parcarea Cetăţii de Scaun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri au fost prinşi în flagrant de un echipaj de jandarmi, având droguri asupra lor şi în interiorul maşinii în care se aflau, în timp ce staţionau în parcarea Cetăţii de Scaun Suceava. Jandarmii aflaţi în patrulare i-au percheziţionat şi audiat pe cei patru tineri, după care i-au predat poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, pentru continuarea cercetărilor.

Incidentul a avut loc în timpul nopţii de luni spre marţi, în jurul orei 00.30. Un echipaj al jandarmeriei, aflat în patrulare în zona Cetăţii de Scaun Suceava, a observat  puţin după miezul nopţii, în parcarea din zonă, un autoturism în care se aflau patru tineri. Aceştia au devenit agitaţi în momentul în care au zărit echipajul în uniforme albastre, trezind interesul jandarmilor, care s-au apropiat de autoturism şi au început verificările. Ei au făcut un control amănunţit al autoturismului, constatând că pe bancheta din spate a acestuia şi în portbagaj se aflau o pungă sigilată ce conţinea cantitatea de aproximativ 300 de grame de substanţă vegetală sub formă de muguri, un grinder metalic pentru mărunţirea substanţei, foiţe de rolare a ţigaretelor şi un cântar electronic.

În continuarea controlului efectuat în autoturism, jandarmii au descoperit într-un compartiment situat sub volanul autoturismului un plic din material plastic, cu acelaşi tip de conţinut, care aparţinea unui tânăr de 20 de ani, din autoturism. Acesta a declarat că plicul conţine canabis şi că îl avea pentru consum propriu. În urma unui control corporal asupra celor patru tineri, jandarmii au găsit la un tânăr de 21 de ani două pacheţele de staniol care conţineau acelaşi tip de substanţe vegetale sub formă de muguri.

Întrebaţi în timpul audierilor despre provenienţa substanţelor, tânărul de 21 de ani a declarat că a cumpărat cantitatea de 300 de grame de canabis sub formă de muguri din Spania, plătind pentru ea suma de 400 de euro. El a spus că urma să vândă canabisul unor clienţi cu preţul de 60-80 de lei/gram. Cei patru tineri au fost predaţi pentru continuarea cercetărilor poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, care vor continua ancheta sub coordonarea unui procuror al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, care în urma investigaţiilor va stabili gradul de implicare infracţională a fiecăruia dintre ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tineri prinşi cu droguri în maşină, în parcarea Cetăţii de Scaun.
 Vizualizări articol: 6375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Tineri prinşi cu droguri în maşină, în parcarea Cetăţii de Scaun2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei