Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2016 - Anul XXI, nr. 263 (6376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Percheziţii

Au căutat o motocicletă furată şi au găsit şi ţigări de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma informaţiilor deţinute de poliţiştii suceveni privind semnalarea unui vehicul furat din străinătate în zona Siret, poliţiştii Secţiei de Poliţie Bălcăuţi au demarat cercetări şi au confirmat prezenţa unei motociclete furate din Italia într-o locaţie din satul Negostina, în timpul zilei de duminică, 6 noiembrie. Mai multe echipe de cercetare au localizat motocicleta ca fiind depozitată într-o anexă a unei construcţii, aflată la acea adresă. Întrucât poliţiştii aveau suspiciuni cu privire la faptul că în locaţia respectivă se află mai multe bunuri provenite în urma unor infracţiuni, s-a solicitat şi obţinut, în regim de urgenţă, o autorizaţie de percheziţie.

Luni dimineaţă, în urma percheziţiei efectuate la adresa respectivă, a fost găsită motocicleta furată din Italia la data de 3 noiembrie, din zona oraşului Milano, şi o altă motocicletă, despre care există suspiciunea că este furată tot din străinătate. Ambele vehicule au fost ridicate şi indisponibilizate la sediul Poliţiei oraşului Siret. Valoarea de piaţă a celor două motociclete este de aproximativ 15.000 de euro, adică în jur de 67.500 de lei.

Cu ocazia percheziţiei, poliţiştii au găsit însă în aceeaşi locaţie 12 baxuri în care se aflau 6.000 de pachete cu ţigarete de provenienţă extracomunitară, cu o valoare totală de 72.000 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi continuă cercetările faţă de două persoane suspecte în acest caz. Este vorba de doi suspecţi, soţ şi soţie, ambii de 58 de ani, din judeţul Maramureş, care locuiesc fără forme legale în satul Negostina din comuna Bălcăuţi şi care foloseau anexa în care au fost găsite vehiculele furate şi marfa de contrabandă. Pe numele lor a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tăinuire şi contrabandă, poliţiştii continuând cercetările pentru identificarea şi a altor persoane bănuite de a fi participat în lanţul infracţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au căutat o motocicletă furată şi au găsit şi ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 4306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au căutat o motocicletă furată şi au găsit şi ţigări de contrabandă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei