Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2016 - Anul XXI, nr. 252 (6365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 27 octombrie – 2 noiembrie

Joi, 27 octombrie

Meciul Foresta - Steaua

Confruntarea dintre Foresta şi Steaua din şaisprezecimile Cupei României se va disputa, cu începere de la ora 21.30, pe stadionul Areni.

 

Expoziţia şi festivitatea de închidere a celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Fotografiei Chineze în România

La Muzeul de Istorie Suceava va avea loc joi, începând cu ora 12.00, vernisajul expoziţiei de artă fotografică şi festivitatea de închidere a celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Fotografiei Chineze în România, festival organizat de Asociaţia Internaţională „Euro Foto Art”, cu sprijinul organizaţiilor partenere, sub patronajul Ministerului Culturii şi al Ambasadei Republicii Populare Chineze în România. Expoziţia va fi prezentată la vernisaj de artistul fotograf Ștefan Tóth (AFIAP), preşedintele Asociaţiei „Euro Foto Art” şi directorul Festivalului Fotografiei Chineze în România.

 

Atelier de creaţie la Iulius Mall

De la ora 14.00, Iulius Mall se transformă într-un tărâm fermecat. În zona magazinelor pentru copii, prichindeii sunt aşteptaţi la o ediţie specială a atelierul de creaţie. Activitatea va fi una amuzantă şi cu tematică de sezon, specialiştii de la Creativ & Deco ajutându-i pe ştrengari să realizeze dovleci desenaţi cu personaje din desene animate. Toate materialele necesare vor fi oferite de Iulius Mall, iar lucrările jucăuşe vor fi făcute cadou micilor artişti.

 

Teatru la Iulius Mall

De la ora 15.00, cei mici sunt invitaţi la teatru, la Iulius Mall, să se aventureze alături de neînfricata prinţesă Merida. Evenimentul, susţinut de Teatrul Zbribulici, îi va capta pe năzdrăvani şi le va oferi numeroase zâmbete cu o poveste interactivă, despre o prinţesă care trece prin nenumărate peripeţii în drumul său spre tronul de regină. În completare, vor fi dansuri pentru copii şi jocuri specifice.

 

Sesiuni de facepainting, concursuri de sculptat dovleci şi ateliere de realizare măşti

Seara copiilor va fi îmbogăţită cu numeroase surprize. De la ora 16.00, voia bună va fi asigurată de clovnul Bobo, la a cărui petrecere vor veni prinţese şi un magician. Pe agenda activităţilor pentru copii sunt incluse parada costumelor de poveste, sesiuni de facepainting, concursuri de sculptat dovleci şi ateliere de realizare măşti. În plus, magicianul va contribui la dezvoltarea atenţiei şi imaginaţiei prichindeilor prin trucuri haioase. De la petrecere nu puteau lipsi baloanele şi dulciurile, care le vor fi oferite cadou tuturor ştrengarilor prezenţi în Iulius Mall.

 

Sâmbătă, 29 octombrie

Concurs de şah, la Iulius Mall

Pentru că toamna este un anotimp plin de culoare, cei mici vor marca finalul lunii octombrie prin activităţi inedite şi antrenante, în ton cu acest sezon, care să le pună în valoare imaginaţia. Sâmbătă, copiii vor avea parte de un maraton al distracţiei la Iulius Mall Suceava. De la ora 9.00, în sala de conferinţe Iulius Mall se va desfăşura un concurs de şah, organizat de Palatul Copiilor. Micuţii iscusiţi în sportul minţii se vor duela în mutări strategice, pentru a cuceri trofeul de cel mai bun şahist al competiţiei.

 

Duminică, 30 octombrie

Mircea Baniciu şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, în concert, pe scena suceveană

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 19:00, un spectacol deosebit susţinut de Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi şi Sorin Voinea – Pasărea Rock, artişti care se află într-un turneu naţional cu acest proiect. Artiştii promit o experienţă de neuitat pentru spectatori. Tematica evenimentului aduce în actualitate tradiţiile româneşti. Albumul lansat de artişti, „Legenda”, este esenţa existenţei unei trupe prezentă pe piaţa muzicii româneşti de doi ani şi jumătate, fiind rodul muncii consecvente şi reprezentând renaşterea genului muzical, cu influenţe din folclorul românesc şi cel balcanic. Biletele costă 70 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon 0230-523.718.

 

Şedinţe de gimnastică respiratorie gratuite pentru copii şi adulţi, la Salina Cacica

Kinetoterapeutul Daniel Irimia va oferi, gratuit, un program de gimnastică respiratorie pentru copii şi adulţi, la Salina Cacica. Programul de gimnastică respiratorie de duminică este următorul: orele 10:30-11:15 (copii), 11:30-12:15 (adulţi), 12:30-13:15 (copii), 13:30-14:15 (adulţi). Programul intitulat „Sport pentru imunitate la Salina Cacica”, iniţiat de kinetoterapeutul Daniel Irimia, este gratuit. Persoanele interesate trebuie să achite doar taxa de intrare în salină.

 

„Îmbrăţişări gratuite”, spectacol caritabil, la Câmpulung Moldovenesc

La Câmpulung Moldovenesc va avea loc, de la ora 14:00, pe platoul central din municipiu, evenimentul caritabil „Îmbrăţişări gratuite”, ediţia a II-a. În cadrul acestui eveniment, copii cu dizabilităţi, împreună cu mulţi susţinători şi copii voluntari de la şcoli partenere, vor fi îmbrăcaţi în îngeri şi vor susţine un spectacol caritabil de promovare a valorilor tradiţionale din Bucovina. Pe aceeaşi scenă vor urca invitaţii de onoare, artiştii Gheorghiţă Rotaru, Manuela Pohoaţă, Iuliana Condur, Iulian Turcu, Elisa Hechelciuc, Liliana Coca, Mircea Coca, Daniela Mândrilă, Iustina Horga, Mădălina Lupu Popi, Daiana Ivaşcu, Ioana Cotlarciuc, Sergiu Bodnar, alături de tinere talente de la şcolile gimnaziale şi liceele partenere din Câmpulung Moldovenesc, Sadova şi Pojorâta.

 

Conferinţă la Auditorium „Joseph Schmidt”

De la ora 17:00, la Auditorium „Joseph Schmidt”- Universitatea „Ștefan cel Mare” din municipiul Suceava va avea loc conferinţa „Revoluţia Culturală - Reeducarea anticreştină a omului contemporan”. Invitat: Mihai Gheorghiu, preşedinte al Coaliţiei pentru Familie şi director general adjunct al Muzeului Țăranului Român.

 

Carnavalul toamnei, la Shopping City Suceava

 Shopping City Suceava invită toţi copiii la Carnavalul toamnei, eveniment la care vor putea să se bucure de numere de magie, concursuri şi multă distracţie alături de magicianul Augustin, pe zona de food, începând cu ora 13:00. Timp de două ore, cei mici sunt invitaţi să participe la un spectacol senzaţional cu binecunoscutul magician Augustin care le va dezvălui o serie din trucurile de magie şi se va distra alături de ei în cadrul activităţilor pregătite cu ocazia carnavalului: pictură pe faţă, ateliere de sculptat şi desenat dovleci, animatori cu baloane colorate, dar şi tradiţionala paradă de costume. Cele mai spectaculoase costume vor fi premiate, aşa încât toţi copiii sunt invitaţi să vină costumaţi în personajele preferate şi să se bucure de atmosfera unică a carnavalului. „Cel mai interesant dovleac” este concursul pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata decorat sau să participe la atelierul de sculptat dovleci. Câştigătorii vor primi jocuri Noriel, 10 pachete cu peştişor Beta din partea magazinului Animax, surprize dulci şi vouchere de cumpărături din partea Carrefour şi Shopping City Suceava, vouchere de cumpărături oferite de magazinele Evel Mod şi Coccodrillo, abonamente gratuite la locul de joacă Cutezătorii, reviste Cutezătorii şi ochelari de soare Cool Kids din partea magazinului Plus Optic. În plus, pe parcursul evenimentului Pizzeria Al Forno oferă 20% reducere tuturor copiilor costumaţi de carnaval.

 

Marţi, 1 noiembrie

Spectacolul „Amanta”, cu Magda Catone şi Ovidiu Cuncea, pe scena suceveană

Mari actori în capodopere ale dramaturgiei universale, Magda Catone/Monica Davidescu, Ileana Olteanu/Eugenia Şerban, Armand Calotă, Ovidiu Cuncea, Dorin Andone/Gavril Pătru, vor juca, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, în comedia de mare succes „Amanta”, adaptare după „Încurcă lume” de A.D. Hertz. Regia: Armand Calinovici, scenografia: Mirela-Maria Niculescu, sunet: Costel Dobrescu, regia tehnică şi lumini: Eugenia Dobrescu. Spectacolul „Amanta” este o comedie cu replici spumoase, răsturnări de situaţie, glume şi încurcături ce va fi pe placul publicului. Biletele costă 70 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718.

 

Miercuri, 2 noiembrie

Concert cu trupa sibiană Guilty Lemon, la Universitatea „Ștefan cel Mare”

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii "Ștefan cel Mare" Suceava organizează, începând cu ora 19.00, un concert deosebit susţinut de trupa Guilty Lemon. Spectacolul va avea loc în  Auditorium "Joseph Schmidt", preţul unui bilet fiind de 15 lei sau 8 lei pentru studenţi şi elevi.

Formula actuală a trupei numără cinci membri: Mihaela Pîţan – voce; Mihai Pîţan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitară. Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot accesa pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenţilor Suceavasau 0752 092 606.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei