Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2016 - Anul XXI, nr. 252 (6365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Un tânăr a ajuns după gratii, după ce a comis patru infracţiuni în doar câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 20 de ani din comuna Moara a ajuns în spatele gratiilor, după ce, în timp de câteva ore, a provocat nu mai puţin de patru infracţiuni. Cercetările poliţiştilor au concluzionat faptul că tânărul a furat un autovehicul dintr-un garaj şi a comis un accident rutier, în urma căruia poliţiştii au constatat că el se afla sub influenţa alcoolului.

Traseul infracţional care l-a adus pe tânărul de 20 de ani în spatele gratiilor a început luni seara, în jurul orelor 18.30-19.00, când acesta a sustras dintr-un garaj aflat pe strada Universităţii din municipiul Suceava cheile de contact ale unei autoutilitare Citroen Jumper, proprietatea unui sucevean. Câteva ore mai târziu, în jurul orei 02.00-02.20, folosind cheile de contact, tânărul a furat autoutilitara, conducând-o pe traseul strada Universităţii, bulevardul 1 Mai, bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Ion Irimescu, unde într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu gardul unei proprietăţi din apropiere. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri s-a stabilit că cel care a provocat accidentul nu are permis de conducere şi de asemenea avea o îmbibaţie alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, Biroul Rutier s-a decis reţinerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore, începând cu primele ore ale zilei de marţi. În urma audierilor, procurorii au hotărât miercuri, la expirarea ordonanţei de reţinere, plasarea tânărului sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, pentru comiterea infracţiunilor amintite. Poliţiştii atrag încă o dată atenţia, în special persoanelor tinere, că teribilismul şi alcoolul îi pot conduce spre gesturi necugetate care, însă, din păcate pot avea urmări din cele mai grave. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr a ajuns după gratii, după ce a comis patru infracţiuni în doar câteva ore.
 Vizualizări articol: 3262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr a ajuns după gratii, după ce a comis patru infracţiuni în doar câteva ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei