Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2016 - Anul XXI, nr. 252 (6365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

279 de unităţi economice, verificate joi de peste 200 de poliţişti

Joi, 27 Octombrie 2016 (15:24:36)

Peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi investigarea infracţionalităţii economice au verificat joi, între orele 09.00 – 13.00, baruri, pub-uri, chioşcuri, alimentare şi magazine, săli de jocuri, săli de pariuri sportive etc.

Au fost verificate 279 de unităţi economice, fiind aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de 189.150 lei.

În cadrul acţiunilor derulate în zona adiacentă a unităţilor de învăţământ şi la unităţile economice din proximitatea acestora au fost confiscate 3.560 bucăţi ţigarete. Unităţile economice au fost sancţionate şi s-a atras încă o dată atenţia administratorilor să nu vând ţigări la bucată şi în general tutun minorilor. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 5.000 lei.

O acţiune deosebită a fost realizată şi într-un cunoscut pub sucevean, unde în cadrul unui training profesional susţinut în această locaţie de către 10 barmani din municipiul Suceava, oraşul Gura Humorului şi municipiul Botoşani a fost desfăşurat şi un workshop privind siguranţa tinerilor şi prevederile legislative în referire la interdicţia vânzării de alcool şi tutun către minori.

De asemenea, o altă acţiune de impact a vizat instruirea şi informarea personalului angajat în calitate de vânzători ai unui lanţ de magazine alimentare ce funcţionează pe raza municipiului Suceava şi care dispune de o locaţie în care îşi desfăşoară activitatea inclusiv în zona centrală, pe esplanada municipiului în zona adiacentă Casei de Cultură, acolo unde se organizează majoritatea ,,Balurilor Bobocilor”. Personalul angajat a fost instruit cu privire la interdicţia vânzării de produse din alcool şi tutun către minori, dar şi cu privire la sancţiunile aplicabile în cazul nerespectării legii.

"Astfel de activităţi vor fi organizate săptămânal, urmând a fi puse în aplicare acţiuni care să vizeze toate cele 4 direcţii de acţiune ale campaniei: acţiuni de informare şi responsabilizare derulate cu elevii în unităţile de învăţământ, activităţi în zona adiacentă unităţilor de învăţământ de către poliţiştii de ordine publică şi poliţiştii rutieri în vederea securizării zonelor de risc, identificarea şi verificarea tuturor unităţilor de alimentaţie publică din zona şcolilor şi acţiune de identificare a elevilor care absentează de la ore, absenteismul şi abandonul şcolar constituindu-se în principalii factori generatori de comportamente antisociale la tineri”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 279 de unităţi economice, verificate joi de peste 200 de poliţişti.
 Vizualizări articol: 5373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
279 de unităţi economice, verificate joi de peste 200 de poliţişti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei