Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2016 - Anul XXI, nr. 252 (6365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Antiinfracţional

”Spune NU violenţei în sport! Alege să fii Fair Play!”, o campanie de prevenire a violenţei pe stadioane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a iniţiat, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, demararea unei campanii de prevenire a violenţei la jocurile şi competiţiile sportive din judeţul Suceava, intitulată ,,Spune NU violenţei în sport! Alege să fii Fair Play!”. Campania se va desfăşura în perioada octombrie 2016 - mai 2017 şi are ca scop atragerea suporterilor în efortul de a elimina violenţa verbală şi fizică de pe stadioane, educarea suporterilor pentru respectarea legilor şi normelor de convieţuire socială, precum şi creşterea gradului de siguranţă al spectatorilor pe arenele sportive.

Campania va fi promovată prin afişarea unui banner şi distribuirea unor pliante care să susţină propaganda antiinfracţională şi anticontravenţională la manifestările sportive, iniţierea unor acţiuni comune cu organizatorii de jocuri şi competiţii sportive pentru prevenirea producerii de fapte antisociale, întâlniri periodice cu reprezentanţii suporterilor şi ai cluburilor sportive în cadrul cărora vor fi discutate aspecte referitoare la prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor sportive, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava aduce câteva informaţii legate de condiţiile de intrare pe stadioane a suporterilor și informează suporterii cu privire la următoarele aspecte: spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte pirotehnice care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă, le este interzis spectatorilor să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine; este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Spune NU violenţei în sport! Alege să fii Fair Play!”, o campanie de prevenire a violenţei pe stadioane.
 Vizualizări articol: 2216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Spune NU violenţei în sport! Alege să fii Fair Play!”, o campanie de prevenire a violenţei pe stadioane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei