Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2016 - Anul XXI, nr. 252 (6365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start

ALDE Suceava a depus la BEJ candidaturile pentru alegerile parlamentare de anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a ALDE a înregistrat ieri candidaturile pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an. Candidaţii ALDE pentru Senat şi Camera Deputaţilor s-au prezentat la Biroul Electoral Judeţean Suceava împreună cu preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Alexandru Băişanu, care la alegerile din data de 11 decembrie va candida pentru un nou mandat. Lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Alexandru Băişanu, acestea fiind urmat de primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, directorul economic al Spitalului Judeţean Suceava, Constantin Boliacu, fostul viceprimar din Fălticeni, Gheorghe Aldea, Dan Saviţchi, Petru Carcalete, Constantin Proboteanu, Ovidiu Milici, primarul comunei Capu Câmpului, Marcela Bârsan, Ioan Grădinaru, Ion Titianu Asaftei şi Dragoş Grosariu. Pe primul loc pe lista pentru Senat este fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava Ilie Niţă, iar pe următoarele locuri se află Vasile Lucian Bordeuţ şi fostul primar al comunei Ciocăneşti, Gheorghe Tomoiagă, Niculai Valentin Vâlcu şi profesorul Loredana Cuzenco. Ținta ALDE Suceava la alegerile parlamentare de anul acesta este obţinerea unui mandat de senator şi a două de deputat.

Preşedintele ALDE Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat ieri că în Parlamentul României este nevoie de un partid care să ofere echilibrul vieţii politice româneşti. „ALDE, partidul domnului Tăriceanu şi partidul din care facem şi noi parte la nivel judeţean este, în opinia mea, acel gen de partid care va putea oferi echilibru politic. Personal vreau să precizez că ALDE se află în totală opoziţie cu actualul PNL şi îi rugăm pe adevăraţii liberali să nu voteze pedelişti, ci să voteze liberalismul în adevăratul său text, aşa cum a fost lăsat de Brătieni”, a spus Alexandru Băişanu. El a subliniat că ALDE Suceava are liste „extraordinar de bune” pentru Camera Deputaţilor şi Senat, formate din oameni competenţi, fiecare specialişti pe meseriile pe care le practică. Alexandru Băişanu a spus că ALDE Suceava are o echipă de candidaţi din toate zonele judeţului. Băişanu le-a urat succes tuturor candidaţilor ALDE, exprimându-şi speranţa că în judeţul Suceava va fi o campanie curată, civilizată şi cinstită. „Sper să nu fim furaţi la vot, pentru că ştiţi cum e: muncim, muncim, dar când e vorba ca nişte şmecheri să-ţi ia două – trei procente din pix lucrurile trebuiesc schimbate clar”, a mai spus Alexandru Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ALDE Suceava a depus la BEJ candidaturile pentru alegerile parlamentare de anul acesta.
 Vizualizări articol: 3587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
ALDE Suceava a depus la BEJ candidaturile pentru alegerile parlamentare de anul acesta1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei