Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2016 - Anul XXI, nr. 252 (6365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţie necesară

Energie electrică şi iluminat în cartierul pentru tineri de pe dealul Tătăraşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proprietarii locuinţelor pentru tineri din cartierul Europa, de pe dealul Tătăraşi, se vor putea racorda anul viitor la reţelele de electricitate şi vor beneficia şi de iluminat public, odată cu realizarea obiectivelor din contractul semnat marţi după-amiază de conducerea municipalităţii sucevene.

„În sfârşit o veste bună pentru tinerii din cartierul Europa, de pe dealul Tătăraşi – a avut loc licitaţia pentru reţele de alimentare cu energie electrică şi iluminat pentru cartierul Europa, au fost depuse 8 oferte, iar în final a fost declarată câştigătoare oferta celor de la Elko Electroconstrucţia Iaşi, pentru suma de 1.048.453 lei”, a anunţat miercuri dimineaţă primarul Sucevei, Ion Lungu, care s-a arătat bucuros de faptul că, în sfârşit, o licitaţie demarată anul acesta nu a mai fost blocată de contestaţii, aşa cum s-a întâmplat la toate celelalte.

„Ultima zi în care putea fi contestat rezultatul licitaţiei a fost marţi. Nu a fost înregistrată nici o contestaţie, astfel că în cursul zilei de marţi am semnat contractul, încât să poată demara cât mai rapid lucrările pentru racordurile la energia electrică şi iluminat. Este foarte important pentru tinerii care şi-au făcut deja case acolo, dar şi pentru cei care construiesc, pentru că au nevoie de energie electrică ca de aer”, a precizat edilul sucevean.

O altă licitaţie importantă pentru cei care au primit teren pentru construirea de locuinţe pe dealul Tătăraşi s-ar putea să fie finalizată săptămâna viitoare, dacă nu se vor depune contestaţii.

La licitaţia pentru realizarea de parcări şi drumuri în zona Tătăraşi, câştigătoare a fost desemnată oferta firmei Florconstruct. Deocamdată nu există vreo contestaţie, ci doar o notificare trimisă de firma Autotehnorom, conform noilor proceduri de licitaţie electronică. Dacă nu se depune nici o contestaţie săptămâna viitoare ar putea fi semnat contractul şi pentru amenajarea căilor de acces, la fel de importante pentru cei care construiesc case în cartierul Europa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Energie electrică şi iluminat în cartierul pentru tineri de pe dealul Tătăraşi.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energie electrică şi iluminat în cartierul pentru tineri de pe dealul Tătăraşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei