Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2016 - Anul XXI, nr. 250 (6363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În trafic

Consumul de alcool la volan, o permanentă sursă de probleme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea autovehiculelor în urma consumului de alcool a devenit o sursă de probleme şi de incidente pentru cei care comit această imprudenţă. În numai câteva ore, doi şoferi s-au ales cu dosar penal, după două incidente petrecute în trafic, în urma cărora au fost prinşi băuţi la volan.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 03.25, o patrulă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus a identificat în comuna Straja, pe DJ 209G, un autoturism căzut în şanţul de la marginea drumului, conducătorul auto părând a fi sub influenţa alcoolului. La volan se afla un bărbat în vârstă de 33 de ani, Ilie J., din comuna Straja, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aceeaşi zi, la orele după-amiezii, un bărbat de 40 de ani care conducea o autoutilitară Ford în incinta parcării Iulius Mall a solicitat intervenţia gardienilor de pază, după ce a intrat într-o altercaţie cu un alt conducător auto. Întrucât conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, agenţii de pază au informat poliţia. Agenţii rutieri sosiţi la faţa locului i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei în aerul expirat, dar acesta a refuzat. De asemenea, cel aflat la volan a refuzat să se supună recoltării de mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru sustragerea prelevării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consumul de alcool la volan, o permanentă sursă de probleme.
 Vizualizări articol: 1894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consumul de alcool la volan, o permanentă sursă de probleme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greseala trimis de
(25 oct 2016, 18:14:22
A se avea in vedere ca nu s-au intalnit cazuri unde se consuma alcool la volan. Alcoolul se consuma inainte ca persoana respectiva sa se urce la volan. Modificati titlul articolului, va rog.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei