Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2016 - Anul XXI, nr. 250 (6363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Luni dimineaţă

Primăria Suceava a predat constructorului amplasamentul viitoarei zone de agrement Tătăraşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de amenajare a viitoarei zone de agrement a Sucevei vor începe de săptămâna aceasta. Ieri dimineaţă, conducerea Primăriei Suceava a predat amplasamentul acestei investiţii firmei de construcţii care va efectua lucrările, discutând atât de demararea cât mai rapidă a acestora, cât şi de termenul de finalizare.

„Îmi doresc ca la 1 iunie 2017 să avem o zonă de agrement a Sucevei. Demarăm deja lucrările de amenajare a zonei de agrement Tătăraşi. Am fost în această dimineaţă şi am predat amplasamentul, urmează să se dea ordinul de începere a lucrărilor şi din această săptămână se va trece la treabă, pentru concretizarea acestui proiect important. Avantajul este că la acest proiect banii sunt în cont, firma este nerăbdătoare să lucreze şi sper să se ţină de ceea ce a promis la semnarea contractului, că va finaliza lucrarea până la începutul verii”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Conducerea municipalităţii sucevene a semnat vineri contractul de realizare a primei zone de agrement a Sucevei, la baza dealului Tătăraşi, în zona celor două lacuri de după Uzina electrică.

Executantul acestei lucrări mult aşteptate de suceveni este firma Victor Construct SRL Botoşani. Valoarea contractului este de 5.185.430,01 lei, iar termenul de realizare a lucrării este de 12 luni.

Proiectul zonei de agrement Tătăraşi include amenajarea unui ponton la unul dintre iazuri, achiziţionarea de bărci şi hidrobiciclete, amenajarea a trei terenuri de tenis, a unuia de minigolf şi a unui spaţiu de joacă pentru copii.

De asemenea, pe lângă căi de acces şi sistem de iluminat public, acolo vor fi construite un spaţiu administrativ, o cafenea, un pavilion, un grup sanitar şi un cabinet medical.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava a predat constructorului amplasamentul viitoarei zone de agrement Tătăraşi.
 Vizualizări articol: 2551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava a predat constructorului amplasamentul viitoarei zone de agrement Tătăraşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DAR BURDUJENII trimis de
(25 oct 2016, 13:06:05
In Burdujeni nu faceti nici o investitie? Nici o modernizare? IN lANISTE DRUMURILE SUN MAI RAU CA LA TARA, CELE MAI PROASTE DIN MUNICIPIUL SUCEAVA,STRADA ARTUR GOROVEI,TRAIAN POPOVICI, DIMITRIE LOGHIN, MIRCEA HRISCA,MIRCEA MOTRICI, NICOLAE CATANESCU sunt strazi de pamant mai rau ca in evul mediu.Cand vor fi asfaltate, cand vor fi modernizate?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei