Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2016 - Anul XXI, nr. 230 (6343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Peste 300 de veste reflectorizante, împărţite copiilor de la şcolile din Băneşti şi Fântânele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania "Săptămâna Prevenirii Criminalităţii", derulată de Poliţie, s-a încheiat ieri cu ziua dedicată activităţilor de prevenire a accidentelor rutiere. La nivelul întregului judeţ, poliţiştii şi-au concentrat acţiunile pe activităţi de prevenire a accidentelor care survin din cauza traversărilor neregulamentare şi a erorilor pe care le comit în trafic bicicliştii şi mopediştii.

Cea mai de amploare acţiune a fost organizată în comuna Fântânele. Peste 300 de copii de la şcolile din Fântânele şi Băneşti au participat ieri la acţiuni de prevenire a accidentelor care se petrec din cauză că pietonii şi bicicliştii nu respectă regulile de circulaţie.

Finalitatea acţiunii a constat în împărţirea a peste 300 de veste reflectorizante copiilor.

Comisarul Ionuţ Epureanu, coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul poliţiei judeţene, a declarat:

"Cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local au fost procurate veste reflectorizante pentru toţi copiii participanţi. Toţi poliţiştii Secţiei de Poliţie Ipoteşti, împreună cu poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii – IPJ Suceava au participat la activităţile preventive şi au înmânat copiilor  peste 300 de veste reflectorizante". 

Alte peste 100 de activităţi preventive, la care au participat în jur de 3.500 de elevi, au fost organizate ieri în judeţ. Au fost derulate acţiuni de informare şi responsabilizare, dar şi patrule şcolare, jocuri interactive şi concursuri cu tematică preventivă.

De asemenea, activităţile au fost organizate şi pe drumurile comunale, bicicliştii şi conducătorii de mopede identificaţi fiind instruiţi cu privire la respectarea regulilor rutiere şi primind veste şi elemente reflectorizante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de veste reflectorizante, împărţite copiilor de la şcolile din Băneşti şi Fântânele.
 Vizualizări articol: 3613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de veste reflectorizante, împărţite copiilor de la şcolile din Băneşti şi Fântânele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei