Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2016 - Anul XXI, nr. 230 (6343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cronica live

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încerc astăzi un experiment: scriu această rubrică în timpul meciului Steaua - Villareal, adică vă prezint impresiile mele asupra partidei la cald. Prima chestie aiurea: în cercul de la centru un stelist faultează ca boul, la 1 metru de arbitru. Comentariu: "De Amorim este un real pericol". Da, dar pentru cine? Că după cum a făcut stopul, apoi s-a-ntors şi a pasat fix la adversar, pare să-l cheme De Amorţim! Chiar aşa, au amorţit cu toţii la golul din minutul 9, precedat de un alt comentariu de mare anvergură spirituală: "Toşca are viteză!". Are, dar a uitat-o acasă, astfel că spaniolul plecat cu vreo 6 metri în urma lui ajunge primul şi-i mai dă şi "craci" lui Niţă. 0-1, nimic special. După 10 minute, constat că au şi ei un Niţă în poartă, care contribuie decisiv la egalare. 1 - 1, ne apropiem de câştigarea grupei!? Că asta reiese din entuziasmul protevistului, care vede în orice chiflă stelistă măcar o "intenţie bună", inclusiv în clasicele centrări în peluză ale lui Popa. Na, că în minutul 32 chiar a zis-o: "Un egal al Stelei cu Villareal ar fi un bonus care i-ar netezi drumul către meritata primăvară europeană". Să mori tu, mă, că 1 punct din 6 înseamnă netezeală!? După pauză, omul reia ideea. Aş scrie şi eu aici, acum, tâmpenia asta, dar oare m-ar plăti Becali şi pe mine? La expirarea primei treimi din repriza a doua, rămânem doar cu un şut periculos şi o revendicare de penalty. Până în final, e de remarcat entuziasmul în joc al Stelei, cam pe principiul formei fără fond, precum şi singurul lucru cu adevărat rezonabil din tot lătratul domnului comentator care ne-a adus la cunoştinţă faptul că Villareal n-a considerat oportun să-l plimbe până la Bucureşti pe golgheterul echipei. Asta nu explică doar faptul că Steaua s-a trezit perfect egală Real-ului, ambele făcând cu Villareal 1 - 1 pe teren propriu, ci şi pe acela că Steaua de fapt nu contează în ecuaţia grupei. Iar dacă protevistu' o să aibă curiozitatea perfect omenească de a-l privi măcar o dată, va afla că echipa lui de suflet ocupă detaşat ultimul loc, fiind totodată şi singura fără victorie. Da, Steaua va fi în primăvara europeană, dar în sensul U.E., nu în cel abreviat E.U.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cronica live.
 Vizualizări articol: 1968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 7 voturi
Cronica live4.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei