Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2016 - Anul XXI, nr. 230 (6343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În zona Rădăuţi

Doi copii nesupravegheaţi au fost victimele unor accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi copii, de 5 şi 7 ani, au ajuns la Spitalul Municipal din Rădăuţi după ce au fost victimele unor accidente de circulaţie produse joi la prânz, într-un interval de doar două ore.

În jurul orei 12.00, o fetiţă de 5 ani din comuna Frătăuţii Vechi a fost izbită de un autoturism în timp ce ieşea de la grădiniţă singură şi nesupravegheată. În urma impactului, copila a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Poliţiştii au făcut verificări la faţa locului şi au constatat că, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism marca Opel Astra pe DJ 178 spre centrul satului Măneuţi, unei localnice de 26 de ani i-a apărut brusc în faţă pe carosabil o fetiţă de 5 ani, totul petrecându-se în dreptul Grădiniţei Măneuţi. Fetiţa se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, fiind acroşată cu partea din stânga faţă a autoturismului. Femeia aflată la volan a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele ei a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La nici două ore mai târziu, în jurul orei 14.00, poliţiştii rădăuţeni au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe drumul comunal Pietroasa din localitatea Voitinel, victima fiind un copil de 7 ani din comună. La faţa locului s-a constatat că în timp ce conducea un autoturism Ford prin comună, pe un segment de drum drept, la un moment dat, de pe un drum lăturalnic din dreapta a pătruns în cel principal un copil care circula pe bicicletă. Cel aflat la volan a pătruns pe contrasens pentru a încerca să evite impactul, însă l-a acroşat pe minor cu partea din dreapta faţă a autoturismului. În urma impactului, copilul de 7 ani a ajuns la spital. Cel aflat la volanul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi copii nesupravegheaţi au fost victimele unor accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 3233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi copii nesupravegheaţi au fost victimele unor accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei