Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2016 - Anul XXI, nr. 228 (6341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 29 septembrie – 5 octombrie

Caravana AutoRevolution, ediţia a III-a

De joi până duminică, în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, pe esplanada Iulius Mall Suceava va poposi Caravana AutoRevolution. Grupul de firme Tester, care deţine cel mai mare portofoliu de mărci auto din zona Moldovei, va prezenta publicului sucevean o selecţie spectaculoasă cu modelele-vedetă ale momentului. La cea de-a treia ediţie a Caravanei AutoRevolution vor fi prezente mărcile: Jaguar, Land Rover, Honda, Mazda, Hyundai şi Opel. Pe lângă posibilitatea de a admira şi de a testa autoturismele prezentate, clienţii interesaţi vor putea beneficia de oferte speciale de achiziţie şi de finanţare, precum şi de consultanţă de specialitate în alegerea şi echiparea modelului ales. Selecţia propusă de Caravana AutoRevolution oferă pasionaţilor prilejul de a găsi maşina visurilor lor, care să răspundă tuturor preferinţelor, de la tehnologii de ultimă generaţie, până la criterii ce ţin de performanţă, siguranţă, stil şi confort.

 

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”, la Iulius Mall

De vineri până duminică, parcarea Iulius Mall Suceava găzduieşte Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”, organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava. Evenimentul le oferă locuitorilor din regiune prilejul de a savura preparate după reţete autentic româneşti şi produse de sezon, în compania cântecelor şi a dansurilor folclorice. Ediţia din acest an se desfăşoară sub sloganul „Gustă din Bucovina!” şi va beneficia de prezenţa invitaţilor speciali, actorii Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru.

 

Târgului Colecţionarilor

De vineri până duminică, iubitorii de obiecte simbol ale trecutului sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului Colecţionarilor. Expozanţii se vor întâlni la parterul Iulius Mall Suceava, unde vor prezenta cele mai frumoase piese care reprezintă culturi şi perioade diferite. Decoraţiuni, piese de mobilier, tablouri, argintărie, filatelie, numismatică, bijuterii, ceasuri vintage şi alte articole înnobilate de trecerea timpului îi vor încânta pe cei care doresc să admire şi să cumpere obiecte speciale.

 

Joi, 29 septembrie

„Dar din dar se face Rai”, spectacol folcloric caritabil

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 18:00, spectacolul folcloric caritabil „Dar din dar se face Rai”, eveniment special organizat pentru o elevă cu coloana fracturată în urma unui accident. Este vorba de Ioana Sorina Amariţei, din Moldoviţa, elevă din clasa a XII-a, care a ajuns imobilizată la pat şi nu se poate deplasa decât în scaun cu rotile. Biletele costă 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii şi pot fi achiziţionate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, etaj I, telefon 0230 523 718. Relaţii suplimentare la telefon: 0740 356 136.

 

Vineri, 30 septembrie

“Noaptea cercetătorilor”, la Universitatea Suceava

Sucevenii pasionaţi de ştiinţă au ocazia să ia parte la experimente, să cunoască oamenii din spatele acestora şi să participe la workshopuri şi concursuri la cea V-a ediţie a evenimentului ”Noaptea cercetătorilor”, care va avea loc pe platoul din faţa Universităţii ”Ştefan cel Mare” Suceava (USV). Între orele 16.00 şi 22.00, sucevenii curioşi sunt invitaţi să afle cum funcţionează lucrurile, ce impact are ştiinţa în viaţa lor, ce înseamnă să fii cercetător şi cât de interesantă poate fi munca de cercetare. Potrivit organizatorilor, evenimentul oferă oamenilor de ştiinţă şansa de a intra în legătură cu publicul, proiectul adresându-se tuturor, de la entuziaşti la sceptici, oferind o mare varietate de activităţi ştiinţifice şi educative.

 

Sâmbătă, 1 octombrie

Ateliere de creaţie la Iulius Mall Suceava

De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii din Iulius Mall Suceava, cei mici sunt aşteptaţi la atelierul de creaţie. Propunerea Iulius Mall Suceava din această săptămână, în colaborare cu specialiştii Creativ & Deco, este de a realiza tablouri de toamnă. Copiii îşi vor pune în aplicare îndemânarea şi imaginaţia, iar la final vor putea lua tablourile acasă.

De la ora 16.00 se dă startul bunei dispoziţii în compania clovnului Bobo. Ştrengarii vor participa la jocuri şi activităţi educative, concursuri cu premii pe gustul lor şi farse haioase.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, la etajul Iulius Mall Suceava va fi organizat un casting de modele, organizat de Kasta Morrely. Tinerii care visează la o carieră în modelling sunt aşteptaţi să interacţioneze cu reprezentanţii agenţiei, pentru a descoperi şansele de a urca pe fascinantele podiumuri de modă.

 

Turneu de baschet 3 la 3, în centrul Sucevei

Pe esplanada Casei de Cultură Suceava va avea loc o nouă ediţie a evenimentului sportiv Castorii Suceava Streetball, organizat de Clubul Sportiv Castorii Suceava.

Doritorii se pot înscrie la concursuri de libere, 3 puncte, existând şi concursuri pentru public. Categoriile de participant vor fi Under 12 (sub 12 ani), Under 18 (între 13 şi 18 ani) şi +18 (peste 18 ani), toate acestea fiind grupate pe gen: masculine şi feminin.

Premiile se vor acorda pe categorii. Premiul I pentru +18 va fi de 400 de lei, premiul I pentru -18 va fi de 200 de lei, iar pentru libere se va acorda un premiu de 100 de lei.

 

Spectacolul “Trenul de noapte”

De la ora 19:00, va avea loc, la Teatrul Municipal "Matei Vişniec" Suceava, spectacolul “Trenul de noapte”, după o piesă scrisă de Ioan Groşan, regia artistică Octavian Jighirgiu. Produs al unei conştiinţe postmoderniste, “Trenul de noapte” invită spectatorul la o investigare a propriilor abisuri, drame interioare şi a condiţiei umane. Spectacolul oferă publicului şansa de a intra în lumea onirică a spaţiului transtemporal, rupt de banalul cotidian, propunând o formă de metateatru. Preţul unui bilet este de 20 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru studenţi şi pensionari.

 

Luni, 3 septembrie

Concert VUNK în deschiderea anului universitar la USV

Concertul VUNK va începe la ora 19.00, pe esplanada din faţa corpului A, din strada Universităţii. Intrarea este liberă. În deschidere va interpreta trupa Univercity a studenţilor din Universitatea “Ştefan cel Mare”, iar după Vunk va performa Aykad.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei