Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2016 - Anul XXI, nr. 228 (6341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Gastronomia din Bucovina va fi promovată la Târgul de Toamnă de la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gastronomia din Bucovina va reprezenta una dintre principalele atracţii ale ediţiei de anul acesta a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, la ora 15:00, pe esplanada Iulius Mall Suceava, târgul fiind deschis până duminică, 2 octombrie. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat în cadrul şedinţei de ieri a deliberativului că ediţia de anul acesta a târgului va avea trei elemente principale, primul dintre acestea fiind promovarea gastronomiei din Bucovina.

„Ne dorim să promovăm mai mult gastronomia, cămara din Bucovina, pentru că avem cu ce să ieşim în faţă. Această manifestare constituie un pilon în cadrul programului de dezvoltare şi promovare a judeţului Suceava, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Vreau ca acest târg să fie un eveniment cultural complex, care promovează arta populară, folclorul şi gastronomia din Bucovina”, a declarat Flutur. El a spus că un alt aspect important la ediţia de anul acesta a târgului este prezenţa unei delegaţii din Cernăuţi, respectiv conducerea acestei regiuni din Ucraina, precum şi reprezentanţi ai administraţiilor locale. Nu în ultimul rând, preşedintele CJ Suceava a arătat că în cadrul târgului vor fi prezentate ofertele pentru pachetele turistice în cadrul proiectului „Crăciun în Bucovina”, atât pentru sărbătorile pe stil nou, cât şi pe stil vechi.

De precizat că tot în şedinţa de ieri, consilierii judeţeni au aprobat o hotărâre pentru asocierea Consiliului Judeţean Suceava cu Asociaţia „Produs în Bucovina” în vederea organizării ediţiei de anul acesta a târgului de toamnă.

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” este organizat de Asociaţia „Produs în Bucovina”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, şi este găzduit de Iulius Mall. De vineri până duminică, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, sucevenii şi nu numai vor fi încântaţi cu preparate după reţete autentic româneşti, cântece şi dansuri folclorice. Ediţia din acest an se desfăşoară sub sloganul „Gustă din Bucovina!” şi va beneficia de prezenţa invitaţilor speciali, actorii Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru.

Amatorii de delicii culinare vor avea prilejul de a savura o varietate de produse bucovinene: preparate din carne, lactate, panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, îngheţată, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături. Cei care preferă bucătăria românească se vor putea delecta cu preparate la grătar sau la ceaun, însă vor avea ocazia de a descoperi şi gastronomia etniilor din Bucovina. Ca şi în ediţiile precedente, Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” va include şi spectacole de muzică şi dansuri populare susţinute de interpreţi şi formaţii folclorice din regiune, printre care şi îndrăgitul Ansamblu Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gastronomia din Bucovina va fi promovată la Târgul de Toamnă de la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 4265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gastronomia din Bucovina va fi promovată la Târgul de Toamnă de la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei