Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2016 - Anul XXI, nr. 214 (6327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Tur de forţă

Primarul Ion Lungu, prezent la deschiderea anului şcolar la 11 unităţi de învăţământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La fel ca în fiecare an, primarul Sucevei, Ion Lungu, a ţinut să fie prezent la unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa părinţilor, copiilor şi profesorilor deopotrivă – prima zi de şcoală. Tocmai de aceea, în cursul zilei de ieri, a făcut un adevărat tur de forţă, participând la festivităţile de inaugurare a anului şcolar 2016 – 2017 la 11 unităţi de învăţământ, din toate cartierele municipiului şi din toate categoriile şcolare - preşcolar, gimnazial, liceal.

“Este un gest de respect să particip la deschiderea de an şcolar în toate cartierele, atât faţă de profesori, elevi, cât şi faţă de părinţi. Sunt mulţumit de felul cum arată şcolile. Am inaugurat un teren de sport nou în curtea Şcolii Gimnaziale Nr. 8, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi deputatul Ioan Balan. Un moment emoţionant a avut loc la Grădiniţa cu Program Prelungit <Aşchiuţă>, unde copiii preşcolari au avut o prestaţie de nota 10”, a spus edilul sucevean, care a fost prezent la deschiderea de an şcolar la Școala Nr. 6, din Burdujeni Sat, Școala Nr. 10, din Burdujeni, Școala Nr. 7, din Iţcani, Școala Nr. 8, din George Enescu, Școala Nr. 9, din Obcini, Colegiul Naţional de Informatică “Spiru Haret”, Colegiul Naţional "Ștefan cel Mare", Colegiul Naţional "Petru Rareş", Liceul cu Program Sportiv şi Grădiniţa "Aşchiuţă".

Terenul de sport dat în folosinţă de ieri, în curtea Şcolii Gimnaziale Nr. 8, din cartierul George Enescu, este cel mai modern din oraş, fiind dotat cu suprafaţă de joc elastică şi instalaţie de iluminat performantă, pentru practicarea activităţilor sportive chiar şi pe timp de noapte.

Acesta este primul marcat şi dotat corespunzător pentru practicarea a cel puţin şase sporturi, acolo putând fi găzduite, de exemplu, atât meciuri de fotbal, handbal sau tenis, cât şi cele de baschet ori volei.

Terenul este deservit de toaletele publice racordate la sistemul de apă şi canalizare al oraşului, dar şi de o tribună, cu o mulţime de locuri pentru spectatori.

Următorul teren de sport cu dotări similare va fi dat în folosinţă, până la finele anului, la Şcoala Gimnazială Nr. 10 din cartierul Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu, prezent la deschiderea anului şcolar la 11 unităţi de învăţământ.
 Vizualizări articol: 3221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Primarul Ion Lungu, prezent la deschiderea anului şcolar la 11 unităţi de învăţământ1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei