Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2016 - Anul XXI, nr. 214 (6327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ajutor

Rechizite şi ghiozdane oferite de poliţişti copiilor săraci, la început de an şcolar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu fundaţia umanitară Romania Children Humanitarian Foundation, au oferit copiilor fără posibilităţi financiare rechizite pentru noul an şcolar. 20 de ghiozdane echipate cu rechizite au fost oferite copiilor sărmani din sate din apropierea municipiului Suceava, din dorinţa de a da o mână de ajutor celor care vor să meargă la şcoală. Acţiunea s-a dorit a fi un mesaj clar dat de poliţişti, care îi îndeamnă pe copii să urmeze cursurile şcolare, pentru a deveni un sprijin pentru comunităţile din care provin.

De asemenea, în prima zi de şcoală, peste 450 de poliţişti au participat la activităţile de deschidere a anului şcolar 2016-2017 şi au prezentat mesajul şefului Poliţiei Române adresat copiilor, părinţilor şi profesorilor. În prima zi de şcoală poliţiştii rutieri şi poliţiştii de ordine publică au asigurat fluidizarea traficului rutier şi au vegheat la siguranţa circulaţiei elevilor spre unităţile de învăţământ.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, le-a transmis tuturor celor implicaţi în noul an şcolar mesajul poliţiştilor suceveni:”Pentru fiecare elev, părinte şi profesor, un nou an de învăţământ reprezintă o nouă provocare. Poliţiştii suceveni sunt alături de dumneavoastră şi vă doresc mult entuziasm, curiozitate şi putere de muncă pentru obţinerea unor rezultate deosebite.

Împreună, prin dezvoltarea unui simţ al comunităţii în jurul şcolii, vom oferi copiilor noştri un an şcolar plin de creativitate şi performanţă, o şcoală frumoasă şi sigură. Cu  toţii ne dorim o viaţă mai sigură pentru familiile noastre, copiii noştri, pentru întreaga comunitate! Ca poliţişti, membri ai comunităţii, grija noastră este, înainte de toate, să veghem la liniştea şi siguranţa tuturor. Şcoala reprezintă cadrul în care se descoperă primele aptitudini şi se formează trăsăturile de caracter ale adulţilor de mâine. Alături de familie, profesorii sunt adevăraţi modelatori ai personalităţii copiilor, iar poliţiştii sunt cei care se implică direct în menţinerea unui climat de ordine, astfel încât procesul educaţional să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rechizite şi ghiozdane oferite de poliţişti copiilor săraci, la început de an şcolar.
 Vizualizări articol: 2268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rechizite şi ghiozdane oferite de poliţişti copiilor săraci, la început de an şcolar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei