Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2016 - Anul XXI, nr. 214 (6327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

Doi şoferi, ambii fără permise, au abandonat maşinile şi au dispărut după ce s-au izbit frontal la Ulma

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident produs duminică seara la Ulma le-a dat bătăi de cap poliţiştilor, după ce ambii şoferi implicaţi în impact au fugit de la faţa locului, abandonând maşinile avariate. În urma coliziunii o tânără de 19 ani şi un băiat de 16 ani, pasageri într-unul dintre autoturisme, au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc pe DC 48C, în cătunul Măgura din comuna Ulma, în jurul orei 19.30. Un localnic de 21 de ani aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens opus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei. În urma impactului, doi tineri de 19 şi respectiv 16 ani, ambii din comuna Ulma, aflaţi în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, au fost răniţi uşor. După producerea accidentului şoferii implicaţi au tractat cele două autoturisme pe o păşune din apropierea drumului, după care s-au făcut nevăzuţi. Cei doi şoferi au fost identificaţi de poliţişti, iar după căutările întreprinse în bazele de date ale poliţiei, oamenii legii au constatat că cei doi tineri nu au permise de conducere pentru nici o categorie auto. Pe numele celor aflaţi la volan au fost deschise dosare penale pentru  săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi fugă de la locul accidentului, iar pe numele tânărului de 21 de ani care a provocat accidentul a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi şoferi, ambii fără permise, au abandonat maşinile şi au dispărut după ce s-au izbit frontal la Ulma.
 Vizualizări articol: 2473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi şoferi, ambii fără permise, au abandonat maşinile şi au dispărut după ce s-au izbit frontal la Ulma0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei