Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 aug 2016 - Anul XXI, nr. 197 (6310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Câmpulung Moldovenesc

Doi tineri au ajuns la spital după un alt accident grav de motocicletă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri care se deplasau pe o motocicletă au ajuns la spital, luni noapte, după ce vehiculul pe două roţi, scăpat de sub control, s-a izbit violent într-un autoturism. Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00, pe Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Acest accident vine după alte două petrecute în ultimele zile, care s-au soldat cu decesul a doi motociclişti.

Din cercetările poliţiei rezultă că Adrian G., în vârstă de 20 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, cel care conducea motocicleta, pe direcţia Vatra Dornei - Suceava, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, cauză din care a pierdut controlul asupra vehiculului pe două roţi. Motocicleta a acroşat un autoturism care era staţionat la marginea drumului, parte pe trotuar şi parte pe acostament.

Tânărul de 20 de ani şi pasagerul din şa, Andrei P., în vârstă de 22 de ani, şi el din Câmpulung Moldovenesc, au fost proiectaţi pe carosabil, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul municipal din Câmpulung Moldovenesc. Au fost diagnosticaţi cu multiple contuzii, însă din fericire au scăpat cu viaţă. Poliţiştii au suspiciunea că tânărul care conducea motocicleta era băut, însă acest aspect urmează a fi lămurit în baza probelor de sânge recoltate la spital.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Marginea şi un bărbat de 39 de ani din Mitocu Dragomirnei au murit în ultimele zile în accidente de motocicletelă. Primul a fost acroşat de o maşină în timp ce efectua o depăşire, din primele cercetări ale poliţiei rezultând că accidentul s-a produs din cauza unei culpe comune, în timp ce al doilea a intrat cu motocicleta într-un autoturism care venea regulamentar din sens opus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri au ajuns la spital după un alt accident grav de motocicletă.
 Vizualizări articol: 1771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri au ajuns la spital după un alt accident grav de motocicletă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei