Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 aug 2016 - Anul XXI, nr. 197 (6310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antiinfracţional

Peste 500 de sancţiuni, în valoare de 300.000 de lei, în urma unei acţiuni a poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 300.000 de lei, au fost aplicate de poliţiştii suceveni în cadrul unei acţiuni de combatere a infracţionalităţii pe drumurile din judeţ. Acţiunea a fost coordonată de Inspectoratul General al Poliţiei Române, la ea participând poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, poliție transporturi, acțiuni speciale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu toţii urmărind asigurarea deplasării în siguranţă pe sectoarele de drum cu trafic intens.

Astfel, în perioada 15-21 august au fost organizate 37 de filtre rutiere, fiind constatate 58 de infracţiuni. 18 dintre acestea au fost de natură judiciară, 26 - infracţiuni la regim rutier, iar trei au vizat regimul armelor şi muniţiilor. Operativitatea de care au dat dovadă poliţiştii a făcut ca 20 din aceste infracţiuni să fie depistate în flagrant, fiind confiscate astfel şase arme letale şi neletale. În cadrul operaţiunii denumite generic Acţiunea „Blocada” au fost aplicate 516 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 297.690 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 119.075 de lei.

În ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice, au fost aplicate 406 sancţiuni, cele mai multe pentru nerespectarea regimului de viteză, fiind reţinute 50 de permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

 

Pe lângă controalele în trafic, acţiunea poliţiştilor a vizat şi alte tipuri de infracţiuni

Pe 15 august, în jurul orei 18.00, poliţiştii au oprit pentru control, pe o stradă din Rădăuţi, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din oraşul Vicovu de Sus. În urma controlului şi a verificărilor făcute în bazele de date ale poliţiei, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, pe numele său fiind deschis un dosar penal.

Două zile mai târziu, un tânăr de 22 de ani, care circula la volanul unui autoturism pe un drum comunal din Horodnic de Sus, a fost oprit de poliţişti, care au constatat că acesta nu deţine un permis de conducere valabil pe teritoriul României, fiindu-i întocmit dosar penal.

În urma unei plângeri făcute pe 19 august, în care era sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns cu o noapte înainte în incinta unui bar din Vatra Dornei, de unde au sustras 1.500 de lei, poliţiştii au reuşit să-i identifice în scurt timp pe autori. Autorii infracţiunii sunt trei localnici, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au luat faţă de cei trei măsurile preventive de arest la domiciliu şi control judiciar, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, la data de 20 august, în jurul orei 18.45, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla un localnic de 36 de ani. În urma verificării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar verificările ulterioare au arătat că bărbatul nu avea permis de conducere, iar autorizaţia provizorie a autoturismului era expirată de câteva zile. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de sancţiuni, în valoare de 300.000 de lei, în urma unei acţiuni a poliţiei.
 Vizualizări articol: 1404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 500 de sancţiuni, în valoare de 300.000 de lei, în urma unei acţiuni a poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei