Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 aug 2016 - Anul XXI, nr. 196 (6309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Servicii medicale

Nou centru medical de chirurgie generală, în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Paleta serviciilor medicale oferite pacienţilor în municipiul Suceava s-a diversificat cu un nou centru de chirurgie generală, localizat în cartierul Obcini. Investiţia este în valoare de aproximativ 50.000 de euro şi a fost realizată de medicul chirurg Octavian Diaconu. Centrul a fost prezentat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de dr. Diaconu. Acesta a arătat că prin deschiderea acestui complex a intenţionat să acopere o lipsă în domeniul serviciilor medicale de mică chirurgie, generată de desfiinţarea cabinetului ambulator de chirurgie generală din policlinica Areni. ”Au rămas astfel de cabinete doar în Spitalul Judeţean de Urgenţă şi la Bethesda. Aici oferim pacienţilor intimitate, timp rezervat numai pentru ei şi posibilitatea de a evita aglomeraţia din spital”, a declarat dr. Diaconu, precizând că din ceea ce înseamnă cazuistica în domeniul chirurgiei, circa 50% din cazuri o reprezintă afecţiunile care necesită mică chirurgie (fără anestezie generală). Centrul dispune de mai multe cabinete de consultaţie, o sală de intervenţii chirurgicale şi un staţionar în care pacienţii primesc îngrijiri postoperatorii.

Până la sfârşitul lunii septembrie, echipa de medici va fi completată cu un chirurg plastician, încă doi medici de chirurgie generală şi va fi oferit şi un pachet de servicii medicale pentru diabet.

Deocamdată, toate serviciile medicale sunt contracost, cu sume care pleacă de la aproximativ 100 de lei consultaţia de specialitate, până la 300-700 de lei intervenţia chirurgicală. 300 de lei costă, de exemplu, operarea unei unghii încarnate, iar 700 de lei extirparea unui lipom sau o intervenţie mai laborioasă de mică chirurgie. Urgenţele pot fi de asemenea rezolvate la Centrul Medical deschis de dr. Diaconu, dar tot cu plată şi doar urgenţele de zi. Dr. Diaconu a precizat că pacienţii săi din spital care sunt cazuri sociale beneficiază gratuit de serviciile noului centru.

Programul de consultaţii şi tratament este doar după-amiază, de la ora 16.00 până 20.00 sau mai târziu, până când este rezolvat ultimul pacient programat pe ziua respectivă.

Menţionăm că sucevenii au parte în continuare de serviciile chirurgului Octavian Diaconu atât în Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, cât şi în ambulatoriul unităţii spitaliceşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nou centru medical de chirurgie generală, în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 7393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Nou centru medical de chirurgie generală, în municipiul Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ardei pentru umplut conservați cu aspirină Dacă suntem mari amatori de ardei umpluți și dacă nu vrem să renunțăm nici iarna la acest preprat, o alternativă la ardeii scumpi și nu prea gustoși care se găsesc iarna la supermarket este această variantă de conservare. Ardeii astfel păstrați au... Citeşte