Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 aug 2016 - Anul XXI, nr. 196 (6309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Accidente în miez de zi, provocate de şoferi cu alcoolemii foarte mari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei şoferi aflaţi în stare avansată de ebrietate au provocat accidente, duminică, orele la care s-au petrecut aceste evenimente rutiere arătând că şoferii pericol public nu ies pe străzi doar noaptea, aşa cum indică de regulă statisticile Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava. Toate cele trei accidente au avut loc în miez de zi, la ore cu valori de trafic ridicate.

Cel mai grav dintre accidente s-a înregistrat în jurul orei 13.45, pe DJ 177A, în oraşul Frasin. Un autoturism VW Golf, scăpat de sub control, s-a izbit în gardul unei locuinţe din Frasin, după care maşina s-a răsturnat. La faţa locului a fost identificat doar conducătorul auto, care prezenta mai multe leziuni, dar a putut fi verificat cu etilotestul. Ionuţ Drelciuc, în vârstă de 29 de ani, din Frasin, avea o concentraţie de 0,86 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost transportat la spitalul din Gura Humorului, după care a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. Şoferul a fost diagnosticat preliminar cu un traumatism cranio-cerebral, contuzie cervicală, şi traumatisme la umăr şi claviculă. Acestuia i s-au recoltat şi probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În mod normal, concentraţia de alcool în sânge se va cifra la aproximativ 1,6 la mie. 

Tot în jurul prânzului, la 12.40, un alt şofer în stare avansată de ebrietate a provocat un accident pe DN 2, la Rădăşeni. Din cercetările poliţiei a rezultat că Gheorghe Rizea, în vârstă de 46 de ani, din Salcea, aflat la volanul unui autoturism Skoda Octavia, a pătruns cu maşina pe contrasens, intrând în coliziune cu un Audi A4 care era condus regulamentar de un bărbat din municipiul Suceava. În urma impactului a rezultat doar avarierea maşinilor. Bărbatul în vârstă de 46 de ani avea o concentraţie de 1,10 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Recordul negativ privind alcoolemia la volan avea însă să fie stabilit de un bărbat din comuna Râşca. În jurul orei 16.00, poliţiştii de la Secţia Rurală Vadu Moldovei au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 155A, pe raza satului Râşca, a avut loc o tamponare între două autovehicule. La faţa locului a fost identificat Ioan Hudum, în vârstă de 62 de ani, localnic, cel care provocase tamponarea pe fondul neacordării priorităţii.

În urma verificării cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat o concentraţie de nu mai puţin de 1,24 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Şi acestuia i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Pe numele celor trei şoferi au fost întocmite dosare penale şi se aşteaptă rezultatele probelor de sânge, pentru certificarea alcoolemiilor care intră în sfera penalului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente în miez de zi, provocate de şoferi cu alcoolemii foarte mari.
 Vizualizări articol: 2517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accidente în miez de zi, provocate de şoferi cu alcoolemii foarte mari5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ardei pentru umplut conservați cu aspirină Dacă suntem mari amatori de ardei umpluți și dacă nu vrem să renunțăm nici iarna la acest preprat, o alternativă la ardeii scumpi și nu prea gustoși care se găsesc iarna la supermarket este această variantă de conservare. Ardeii astfel păstrați au... Citeşte