Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 aug 2016 - Anul XXI, nr. 196 (6309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragic

Un motociclist în vârstă de 26 de ani, accidentat mortal în timp ce efectua o depăşire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit într-un cumplit accident rutier, după ce motocicleta cu care se deplasa a intrat în coliziune violentă cu un autoturism. Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 15.00, în comuna Marginea, în timp ce tânărul de pe motocicletă încerca să depăşească un autoturism din faţa sa.

Liviu Derevlean, tânărul de 26 de ani, conducea o motocicletă marca Honda pe DN 17A, în interiorul comunei Marginea. Din cercetările poliţiştilor de la Biroul Rutier Rădăuţi rezultă că Măriuţa Dornean, în vârstă de 27 de ani, tot din Marginea, aflată la volanul unui autoturism Seat Cordoba, a redus viteza şi a virat la stânga, spre un drum comunal, moment în care motocicleta intrată în depăşire s-a izbit în maşină. Motocicleta a intrat în coliziune cu partea laterală stânga faţă a maşinii, iar tânărul a fost proiectat în afara drumului, unde s-a lovit de un copac. Tânărul a rămas inconştient la pământ, la faţa locului fiind chemat de urgenţă personal medical. Manevrele de resuscitare nu au avut din păcate efect, tânărul fiind declarat decedat după câteva zeci de minute. 

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că ambii participanți la trafic sunt vinovați de producerea accidentului rutier”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Mai exact, tânărul de 26 de ani ar fi intrat într-o depăşire neregulamentară, cu viteză excesivă, în timp ce şoferiţa nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Acestea sunt însă doar date preliminare, ancheta anunţându-se una complicată. În urma expertizei de specialitate trebuie să se stabilească viteza cu care rula motocicleta înainte de impact. În cazul în care aceasta ar fi fost foarte mare, cu mult peste limita admisă în localitate, conducătoarea auto ar putea invoca faptul că nu avea cum vedea vehiculul pe două roţi.

Cert este că poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vor continua cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. 

Accidentul de la  Marginea vine la câteva zile după ce un bărbat în vârstă de 39 de ani, care se deplasa cu o motocicletă pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, a murit după ce s-a izbit cu vehiculul pe două roţi într-o maşină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un motociclist în vârstă de 26 de ani, accidentat mortal în timp ce efectua o depăşire.
 Vizualizări articol: 10292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un motociclist în vârstă de 26 de ani, accidentat mortal în timp ce efectua o depăşire5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ceramică neagră de Marginea trimis de
(23 aug 2016, 11:53:39
Şoferița s-a uitat în oglindă,a văzut că nu vine nimeni,a pus semnalizarea stânga și a virat la stânga.
Motociclistul având viteză mare nu a văzut semnalizarea.
Pe ideea aceasta trebuie să meargă şoferița pentru că mortul nu poate spune contrariul.
Dacă era o mașină și nu era motociclistul nu se punea că e vinovat cel din spate ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ardei pentru umplut conservați cu aspirină Dacă suntem mari amatori de ardei umpluți și dacă nu vrem să renunțăm nici iarna la acest preprat, o alternativă la ardeii scumpi și nu prea gustoși care se găsesc iarna la supermarket este această variantă de conservare. Ardeii astfel păstrați au... Citeşte