Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2016 - Anul XXI, nr. 185 (6298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Exemplu

Suceveanul Liviu Huzdup a donat peste 300 de cărţi pentru copiii şi elevii din Transnistria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunea organizată de cotidianul Monitorul de Suceava şi televiziunea Plus TV în cadrul proiectului intitulat „O carte pentru românii din Transnistria” continuă în ritm susţinut. Ieri a fost rândul altui sucevean să doneze un număr mare de cărţi, astfel încât numărul titlurilor adunate în cele două săptămâni de campanie a ajuns la circa 1.500. Liviu Huzdup a donat din inimă aproape 300 de titluri şi a mărturisit că nu se va opri aici, iar până la finalul campaniei va oferi şi alte cărţi.

„Eu cred că acest exemplu trebuie urmat şi de alţi suceveni. Sunt oameni care au cărţi în casă şi nu le mai folosesc absolut deloc. Dacă aceste cărţi ajung la cine are nevoie, şi sunt convins că vor ajunge, voi fi cu inima împăcată”, a arătat Liviu Huzdup.

Sucevenii care doresc să se implice în această acţiune sunt rugaţi să sune la numerele de telefon 0744.479.733 sau 0230.522.993, ori să vină cu volumele direct la sediul ziarului Monitorul de Suceava, în centru, pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 1, în clădirea Cooperaţiei de lângă Casa de Cultură

Şi colegii de la Plus TV s-au implicat extrem de puternic în această acţiune, iar la final avem speranţa că se vor aduna cât mai multe cărţi pentru copiii şi elevii din Transnistria.

Mulţumim din nou tuturor celor care au dorit să doneze cărţi, cu precizarea că acţiunea va continua până la finalul acestei luni, urmând ca în septembrie să plecăm la Chişinău pentru a le preda celor care au nevoie acută de carte în limba română. 

În Transnistria, regiune care aparţine de facto Republicii Moldova, trăiesc mii de copii şi elevi care sunt obligaţi de guvernul transnistrean să înveţe după manuale în limba rusă şi armonizate cu politica de ocupaţie. De aceea, orice carte în limba română poate constitui un sprijin extraordinar de mare pentru păstrarea românismului în această zonă.

Acţiunea de anul acesta este o continuare a celei începute anul trecut, când, cu sprijinul cititorilor noştri, al Editurii Litera şi al Primăriei Dumbrăveni au ajuns la Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun” din Tighina câteva sute de titluri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Liviu Huzdup a donat peste 300 de cărţi pentru copiii şi elevii din Transnistria.
 Vizualizări articol: 3358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul Liviu Huzdup a donat peste 300 de cărţi pentru copiii şi elevii din Transnistria0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei