Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2016 - Anul XXI, nr. 185 (6298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Un şofer şi complicele său, reţinuţi după un accident mortal pe care au încercat să-l ascundă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi din Stroieşti au ajuns, duminică după-amiază, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, sub acuzaţia că au încercat să ascundă un accident mortal provocat de unul dintre ei. Victima lor este un bătrân în vârstă de 77 de ani, care a fost găsit la marginea unui drum comunal din Stroieşti, cu multiple leziuni, şi care ulterior a decedat. Accidentul cu final tragic s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 august, la faţa locului nefiind identificată nici o maşină. După trei zile, ancheta poliţiştilor rutieri a dus la rezultate şi la punerea sub acuzare a doi suspecţi, unul care ar fi fost la volan, iar al doilea care ar fi fost pasager şi a dat declaraţii prin care a încercat să-l scape pe primul.

 

O expertiză a adus indiciile că maşina suspectăa lovit un om 

În noaptea de 4 spre 5 august, în jurul orei 23.30, Poliţia a fost sesizată că un bărbat a fost victima unui accident rutier, la Stroieşti, iar autorul a părăsit locul faptei. La faţa locului a fost identificat localnicul Mihai V., care avea numeroase leziuni la cap, pe corp şi la membre, acestea fiindu-i fatale.

Din indiciile de la faţa locului s-a stabilit în scurt timp că bărbatul a fost târât de o maşină, pe carosabil fiind identificate fragmente din hainele şi încălţămintea acestuia. Moartea violentă a bătrânului a fost confirmată şi la autopsie. Din verificări, poliţiştii rutieri au stabilit că prin zonă, cu puţin timp înainte de accident, a trecut o autoutilitară marca Mercedes Sprinter. Vehiculul a fost identificat, însă în primă fază nu s-au găsit indicii clare că a fost implicat într-un accident.

În cadrul anchetei coordonate de Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava s-a dispus efectuarea în regim de urgenţă a unei expertize. În urma verificării amănunţite, sub autoutilitară au fost găsite urmele impactului cu un om. 

 

Măsuri blânde dispuse de procurorul de caz

Din cercetările poliţiei rezultă că la volanul autoutilitarei s-a aflat Dumitru Barbaros, în vârstă de 37 de ani, din Stroieşti. Acesta a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Nicolai Mărginean, de 39 de ani, pasager în maşină, a fost pus sub acuzare pentru infracţiunea de favorizarea făptuitorului, pentru că ar fi dat iniţial declaraţii de natură a-l scăpa de răspundere pe şofer. 

„În urma completării materialului probator faţă de cei doi suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Din informaţiile pe care le avem, după ce iniţial au negat vehement implicarea în evenimentul rutieri, ulterior, puşi în faţa evidenţelor, cei doi au revenit asupra declaraţiilor şi au recunoscut implicarea în accident.

Ieri după-amiază, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a decis, după audieri, ca bărbatul acuzat de ucidere din culpă să fie cercetat în continuare sub măsura controlului judiciar, în timp ce celălalt suspect a fost lăsat în libertate, fără vreo restricţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer şi complicele său, reţinuţi după un accident mortal pe care au încercat să-l ascundă.
 Vizualizări articol: 5175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer şi complicele său, reţinuţi după un accident mortal pe care au încercat să-l ascundă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei