Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 aug 2016 - Anul XXI, nr. 181 (6294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Indolenţă

Lucrări de asfaltare din Suceava, afectate de şoferi indisciplinaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea municipalităţii sucevene a transmis un apel sucevenilor să evite, pe cât posibil, să circule pe străzile Mihai Viteazu şi Narciselor, unde se efectuează lucrări de modernizare, prin turnarea de covoare asfaltice.

Solicitarea vine la scurt timp după ce, în cursul zilei de marţi, două autoturisme au pătruns în zona restricţionată circulaţiei, prin asfaltul proaspăt turnat, afectând covorul asfaltic.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat zonele în care se lucrează şi traficul este restricţionat:

„Avem lucrări în derulare la două parcări de reşedinţă, la Piaţa Mică, pe strada Zorilor şi pe Luceafărului. Nu s-a ajuns încă la turnarea covorului asfaltic, dar lucrările sunt înaintate. Săptămâna aceasta se vor finaliza lucrările pe strada Mihai Viteazu şi Narciselor, unde de marţi se toarnă ultimul strat de asfalt, cel de uzură”.

Reprezentantul municipalităţii sucevene a făcut apel la populaţie să încerce să evite, pe cât posibil, zonele Mihai Viteazu şi Narciselor, dar şi să respecte indicaţiile, pentru a putea fi executate lucrări de calitate.

„S-a lucrat foarte bine dar, din nefericire, nu ştim să respectăm regulile atunci când se lucrează într-o zonă. De obicei se restricţionează traficul – dacă este posibil cu ajutorul Poliţiei Locale, sau direct, prin intermediul constructorului, cu balize şi semne de acces interzis. Unii suceveni încearcă să forţeze aceste semne şi intră pe covorul asfaltic proaspăt turnat, aşa cum s-a întâmplat şi ieri, când doi şoferi au intrat cu maşinile şi au distrus stratul proaspăt turnat. Nu încântă pe nimeni că acel şofer şi acea şoferiţă primesc amendă şi rămân fără permis, ci faptul că acel asfalt nu va mai ieşi aşa cum ar fi trebuit, după ce au intrat pe el când se turna”, a adăugat viceprimarul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări de asfaltare din Suceava, afectate de şoferi indisciplinaţi.
 Vizualizări articol: 2753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lucrări de asfaltare din Suceava, afectate de şoferi indisciplinaţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 4 aug 2016, 15:43:40
La ce trafic avem in perioada asta, lucrarile de asfaltare ar fi trebuit facute noaptea. Asta intr-o tara civilizata, la noi...
Vorba minerului: noi muncim, nu gandim.
Vorba politicianului: sa-mi pupati mana ca va asfaltez strazile bai fraierilor care sunteti ca odata la patru ani trebuie sa ma umilesc in fata voastra si sa va mint pentru un vot.
2.   Domnule vice! trimis de
( 4 aug 2016, 17:04:53
De ce nu astfaltați noaptea...dece v-ați apucat de treabă exact în luna august când toată Suceava e un furnicar! Același lucru îl faceți de mulți ani....eu personal cred că o feceți dinadins...să vă bateți joc de oameni!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei