Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 aug 2016 - Anul XXI, nr. 181 (6294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Crimă oribilă

Un tânăr de 18 ani, arestat pentru uciderea copilului de 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost arestat preventiv, ieri, pentru 30 de zile, de Tribunalul Suceava, la propunerea procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru oribila faptă de omor comisă în satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, asupra unui copil în vârstă de 12 ani, care a fost găsit cu capul zdrobit şi cu un şnur în jurul gâtului. Tânărul de 18 ani, Narcis Marian Covaci, este fratele mai mare al minorului de 14 ani, primul suspect indicat de familia copilului mort şi primul audiat de judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Mobilul crimei este unul realmente pueril. Copilul de 12 ani ar fi aruncat cu o piatră în sora lui Covaci, iar acesta, înfierbântat de aburii alcoolului, l-ar fi urmărit şi i-ar fi zdrobit capul copilului mai mic cu un bolovan. Sunt fapte realmente şocante, însă care nu îi miră pe cei care cunosc violenţa unora din membrii familiilor de romi din satul Capu Codrului.

 

A stat la locul crimei, printre poliţişti şi localnici

Şocant este şi faptul că Narcis Marian Covaci a stat la câţiva metri de locul în care zăcea cadavrul copilului, printre poliţişti şi localnicii din Capu Codrului, după ce crima a fost descoperită. Acesta apare în imaginile surprinse la faţa locului de reporterii Monitorului de Suceava.

Narcis Marian Covaci stă pe iarbă, lângă fratele său, care este luat la întrebări de membrii familiei băiatului mort. Pare a fi cu gândurile departe şi nu dă vreun semn de teamă.

 

A mers la fotbal cu vecinii şi nu s-a mai întors viu acasă

Gheorghe Cozmin Covaci, în vârstă de 12 ani, a fost văzut ultima oară de membrii familiei duminica trecută, în jurul orei 15.00, când a plecat să joace fotbal alături de mai mulţi copii. El a plecat alături de fraţii din familia vecină, cel mai mare dintre ei fiind Narcis Marian Covaci. Copilul nu s-a mai întors acasă, iar duminică seară membrii familiei au început să îl caute şi au anunţat Poliţia. A doua zi, luni, 1 august, în jurul orei 16.00, unul dintre fraţii mai mari l-a găsit pe minor mort, într-o zonă cu vegetaţie din afara satului. Cadavrul era deja în stare de putrefacţie, iar acesta a fost indiciul că băiatul a fost ucis încă de duminică. Copiii obişnuiau se pare să consume alcool, iar duminică, în ziua crimei, au băut palincă.

Bănuielile membrilor familiei copilului mort s-au îndreptat mai întâi spre un frate mai mic al lui Covaci. 

 

Tânărul arestat provinedintr-o familie dezorganizată şi foarte violentă

Narcis Marian Covaci, tânărul arestat pentru omor, locuia alături de fraţii săi mai mici, ambii părinţi fiind plecaţi în străinătate. Practic, Narcis Marian Covaci era un soi de cap al familiei rămase acasă. Familia Covaci a creat foarte multe probleme poliţiştilor din Păltinoasa şi nu numai. Violenţeles-au produs inclusiv între membri ai familiei. În urmă cu ceva timp, tatăl i-a tăiat băiatului mai mic un deget cu un topor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 18 ani, arestat pentru uciderea copilului de 12 ani.
 Vizualizări articol: 7534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un tânăr de 18 ani, arestat pentru uciderea copilului de 12 ani5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei