Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 aug 2016 - Anul XXI, nr. 181 (6294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrare recorectată

A primit cu aproape 3 puncte mai mult la titularizare, după soluţionarea contestaţiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un caz surprinzător care ridică un mare semn de întrebare asupra profesionalismului de care dau dovadă o parte dintre cei care corectează tezele de la examenele importante este cel al unui candidat de la titularizare care, după soluţionarea contestaţiilor, a primit o notă mai mare cu 2,75 de puncte.

Candidatul a susţinut testarea la educaţie muzicală.

După recorectarea tezelor de la examenul de titularizare, trei note au crescut cu mai mult de 2 puncte. În total 50 de note au fost majorate, 37 fiind crescute cu mai puţin de un punct, iar 10 note au fost crescute cu 1-2 puncte.

De partea cealaltă, 29 de note au fost modificate prin scădere, din care 25 de note scăzute cu mai puţin de un punct şi patru note scăzute cu mai mult de 1 punct (cea mai mare scădere este de 1,68 puncte pentru o teză la disciplina limba franceză).

47 de note au rămas nemodificate.

126 dintre candidaţii suceveni care au susţinut concursul pentru ocuparea posturilor didactice au cerut reevaluarea tezelor, cele mai multe contestaţii înregistrându-se în rândul celor care au susţinut examenul pentru un post de învăţător (27 de contestaţii) şi educator (19 contestaţii).

 

Rezultate finale

După soluţionarea contestaţiilor numărul candidaţilor care au obţinut note mai mici de 5 este137 (25,09%), numărul notelor între 5 şi 6,99 este de 196 (35,9%), iar note între 7 şi 9,99 sunt 212 (38,83%).

Reamintim că 657 de candidaţi au susţinut săptămâna trecută examenul de titularizare în învăţământul preuniversitar sucevean.

Un candidat a fost eliminat din sala de examen, acestuia sunându-i telefonul mobil în timpul desfăşurării probei, alţi 50 de candidaţi s-au retras din examenul scris, iar 59 au absentat.

Un singur candidat, din Timişoara, care a susţinut examenul în Suceava, a obţinut nota maximă. Acesta a fost examinat la matematică.

Repartizarea candidaţilor cu media minimum 7 pe posturile titularizabile se va face în perioada 8-9 august 2016. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia de la clasă. Pentru angajarea pe perioadă determinată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia de la clasă

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A primit cu aproape 3 puncte mai mult la titularizare, după soluţionarea contestaţiilor.
 Vizualizări articol: 2115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A primit cu aproape 3 puncte mai mult la titularizare, după soluţionarea contestaţiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei