Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2016 - Anul XXI, nr. 177 (6290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Incendiatorul unei case din Mănăstirea Humorului, încarcerat de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe autorul incendierii locuinţei lui Vasile Macovei, un bărbat de 48 de ani din comuna Mănăstirea Humorului. Acesta este Ionuţ Vasile Nechita, de 25 de ani, din comuna Mănăstirea Humorului, care în urma audierilor a recunoscut comiterea faptei. Având în vedere gravitatea acesteia, pe numele lui a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, tânărul fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava în cursul serii de joi, 28 iulie.

Fapta de care este acuzat tânărul Ionuţ Vasile Nechita a avut loc în timpul nopţii de duminică spre luni, când, în jurul orei 00.35, vecinii lui Vasile Macovei, proprietarul unei gospodării din comună, l-au trezit pe acesta din somn, după ce casa sa a fost cuprinsă de flăcări. Ei au reuşit să intre în interior şi să-l scoată afară pe bărbatul care respira cu greu şi părea intoxicat din cauza fumului dens. În scurt timp la faţa locului au ajuns şi pompierii Gărzii de Intervenţie Gura Humorului, care au acţionat cu două autospeciale pentru stingerea focului. Un echipaj SMURD i-a acordat bărbatului primul ajutor şi l-a transportat la spital cu o uşoară intoxicaţie cu fum. În urma cercetărilor făcute de pompieri la locul incendiului, s-a stabilit că flăcările au izbucnit din cauza folosirii intenţionate a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul. Poliţiştii au demarat cercetările şi l-au audiat atunci pe Vasile Macovei, care a declarat că în cursul zilei de duminică a avut o altercaţie cu Ioan Nechita, un bărbat în vârstă de 52 de ani din vecinătate, şi că l-ar bănui pe acesta că ar fi cel care i-a incendiat locuinţa în timpul nopţii.  Poliţiştii l-au audiat şi pe vecinul aflat pe lista suspecţilor, însă acesta a negat orice implicare. Cercetările au continuat şi, în urma audierii mai multor persoane, s-a ajuns ca principal suspect să fie considerat fiul lui Ioan Nechita, Ionuţ Vasile Nechita, care a recunoscut fapta şi a fost încarcerat pentru 24 de ore. El urma să fie prezentat în cursul serii de vineri în faţa magistraţilor de la Judecătoria Gura Humorul, cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiatorul unei case din Mănăstirea Humorului, încarcerat de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiatorul unei case din Mănăstirea Humorului, încarcerat de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei