Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2016 - Anul XXI, nr. 177 (6290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu

A furat un autoturism din curtea unei firme şi l-a vândut la fier vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism furat din curtea unei firme din comuna Stulpicani a fost găsit de poliţişti la mai mult de 10 zile de la dispariţia sa, valorificat la fier vechi chiar de cel care l-a sustras. Acesta, un tânăr de 23 de ani din oraşul Frasin, a recunoscut în faţa oamenilor legii că furase maşina şi a valorificat-o apoi cu 500 de lei la un colector de fier din oraş.

Plângerea administratorului firmei din comuna Stulpicani a fost depusă abia joi la prânz, la postul de poliţie din comună. Administratorul a declarat că în perioada 16-18 iulie, persoane necunoscute au sustras din curtea depozitului firmei sale un autoturism marca Suzuki Vitara, dintr-un spaţiu împrejmuit cu gard, având destinaţia de depozit pentru carburanţi şi lemn şi parcare auto.

El a povestit în continuare faptul că pe 16 iulie a avut treabă în acel spaţiu, autoturismul fiind parcat în acel loc, cu portierele neîncuiate şi cu cheia de pornire aflată în contact. Peste două zile, pe 18 iulie, în jurul orei 10.00, administratorul a observat lipsa autoturismului din acel spaţiu, însă s-a gândit că maşina era folosită de unul dintre muncitorii firmei în activităţile zilnice.

Administratorul a plecat apoi în concediu în perioada 19-24 iulie, fără a-i întreba pe muncitori dacă au folosit maşina. La întoarcere însă, acesta a constatat că maşina lipsea în continuare, muncitorii povestindu-i că au constatat lipsa autoturismului din curtea depozitului de aproximativ o săptămână. După ce a mai aşteptat în zadar, alte câteva zile, să apară maşina, el s-a adresat poliţiştilor, care au demarat o anchetă pentru identificarea făptaşului. În scurt timp, în urma unor informaţii a fost depistat Mihai U., de 23 de ani, din oraşul Frasin, care le-a recunoscut poliţiştilor faptul că la data de 17 iulie, în jurul orei 17.00, a sustras autoturismul, profitând că ştia despre faptul că proprietarul lăsa mereu cheile de pornire în contact. După ce a condus autoturismul prin zonă, l-a valorificat contra sumei de 500 de lei, la o firmă de colectare a fierului vechi din oraşul Frasin. Autoturismul în valoare de aproximativ 1.000 de euro a fost recuperat de proprietar, pe numele tânărului de 23 de ani fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A furat un autoturism din curtea unei firme şi l-a vândut la fier vechi.
 Vizualizări articol: 2252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A furat un autoturism din curtea unei firme şi l-a vândut la fier vechi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei