Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2016 - Anul XXI, nr. 177 (6290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incendiu

Două gospodării au fost cuprinse de flăcări la Climăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a afectat două gospodării din satul Climăuţi, comuna Muşeniţa. Focul a izbucnit joi după-amiază şi a fost anunţat la 112 în jurul orei 14.05. La faţa locului s-a constatat că şura, grajdul şi două anexe din gospodăria lui Vasile-Liviu C., de 55 de ani, au fost cuprinse de flăcări, iar focul s-a propagat şi la şura şi grajdul vecinului său, Vasile D., de 84 de ani.

Pentru stingerea focului foarte violent, cu posibilitate de extindere şi la alte gospodării din zonă, au intervenit cinci autospeciale de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Muşeniţa. La sosirea echipajelor ardeau anexele din cele două gospodării, construcţii din lemn, cu învelitori din azbociment. Incendiul a distrus în totalitate anexele şi furajele depozitate, însă nu au fost pierderi de animale sau vieţi omeneşti. Primului proprietar i-au ars şura şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, circa 2 metri cubi lemn de foc şi altele, iar celui de-al doilea proprietar i-au ars şura şi adăpostul de animale, tot pe 100 de metri pătraţi, dar şi acoperişul bucătăriei de vară şi bunuri casnice. Valoarea prejudiciului cauzat în urma incendiului este de aproximativ 15.000 de lei la prima gospodărie şi 15.000 de lei la cea de a doua gospodărie cuprinsă de flăcări.

În urma cercetărilor efectuate de pompieri şi poliţişti s-a concluzionat faptul că un copil în vârstă de 5 ani din prima gospodărie s-a jucat cu chibriturile în şura familiei sale şi a aprins furajele depozitate în interior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării au fost cuprinse de flăcări la Climăuţi.
 Vizualizări articol: 1716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două gospodării au fost cuprinse de flăcări la Climăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei