Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2016 - Anul XXI, nr. 177 (6290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modernizare

De luni încep lucrările de asfaltare a drumului dintre Vicovu de Jos şi Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a anunţat în cursul zilei de ieri că de la începutul săptămânii viitoare vor începe lucrările de asfaltare a drumului naţional 2H, de la Vicovu de Jos spre Putna. Gheorghe Flutur a avut ieri o întâlnire cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, declarând că aceştia au precizat că a fost deja semnat contractul pentru lucrările dintre Vicovu de Jos şi Putna. Flutur a spus că lucrările vor începe de lunea viitoare, urmând să fie turnat covor asfaltic pe o distanţă de 10 kilometri. Şeful administraţiei judeţene a precizat că lucrările pe acest tronson erau extrem de necesare având în vedere că din anul 2004 nu au mai fost realizate lucrări de modernizare a acestui drum. „Am făcut mai multe demersuri pentru a începe aceste lucrări. E destul de târziu că încep acum, dar e bine şi aşa. În discuţiile pe care le-am avut i-am rugat pe cei de la Drumuri Naţionale să se organizeze foarte bine pentru că vor fi foarte mulţi turişti care vor merge la Putna, motiv pentru care trebuie luate măsuri pentru a nu bloca traficul. Cei de la Drumuri Naţionale au spus că vor începe lucrările din două locuri şi că vor lua măsuri pentru a nu fi probleme în trafic”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Gheorghe Flutur a declarat că în scurt timp vor începe şi lucrările de modernizare a DN 17 B, pe Valea Bistriţei. În acelaşi timp, şeful administraţiei judeţene a mai adăugat că în această toamnă vor începe şi lucrările pentru marcajele rutiere de pe drumurile naţionale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De luni încep lucrările de asfaltare a drumului dintre Vicovu de Jos şi Putna.
 Vizualizări articol: 3294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
De luni încep lucrările de asfaltare a drumului dintre Vicovu de Jos şi Putna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dj 208 A trimis de
(31 iul 2016, 09:17:31
Amintim domunului Flutur ca drumul din titlu este asfaltat in 2002. Bizara preocuparea pentru un drum asfaltat in 2004. Mai mult, dj208A s-a asfaltat cu o tehnologie foarte proasta, un fel de masinarie italiana care decoperta asfaltul prost, adauga un pic de bitum si reasfalta amestecul. Inca ceva: cand cei de la drumuri vor renunta la materialul extras din albiile raurilor, foarte prost calitativ, si vor trece pe material din carierele de piatra de munte? In Europa vestica nu se mai practica demult astfel de asfaltari iar raurile sunt lasate in pace. Cand va fi preocupat d-l Flutur si autoritatile locale plus sga de panza freatica care dispare pur si simplu astfel ca fantanile seaca mai ales in satele in dreptul carora sunt balastiere? Aveti o mare responsabilitate toate autoritatile cu privire la aceasta problema.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei