Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2016 - Anul XXI, nr. 161 (6274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pistă falsă

A declarat că a fost bătut de un necunoscut pentru a ascunde un accident de maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

 

 

 

 

 

 

 

Patru tineri care s-au răsturnat într-un pârâu cu maşina condusă de unul dintre ei, care nu avea permis de conducere, au încercat să ascundă totul inventând tot soiul de poveşti. Până la urmă, poliţiştii au reuşit să afle tot ceea ce s-a întâmplat, iar „premiul” pentru şoferul imprudent şi inconştient a fost un dosar penal.

Totul a plecat de la unul dintre pasagerii din maşina marca Mitsubishi Pajero, care duminică a fost examinat de un medic legist în faţa căruia a venit cu poveste alambicată despre o presupusă agresiune. Mai exact, acesta a declarat că sâmbătă noapte s-a pornit de la barul situat în centrul satului Lupcina, comuna Ulma, către locuința sa, aflată la aproximativ 7 km depărtare, pe jos, iar după ce a mers pe drum circa 700-800 metri a fost lovit de la spate de o persoană pe care nu a văzut-o. Tânărul a povestit că era atât de beat încât nu-şi mai aduce aminte nimic din ceea ce i s-a întâmplat.

Cu toate că avea răni serioase, provocate cu un ciob de sticlă, pentru care medicii legişti au stabilit 16-18 zile de îngrijiri medicale în cazul în care nu apar complicaţii, tânărul a declarat că nu formulează plângere penală pentru săvârșirea vreunei infracțiuni și nici nu dorește ca în cauză să fie efectuate cercetări.

A fost o reacţie care le-a dat de gândit poliţiştilor care au fost informaţi de acest incident, iar de aici şi până la aflarea adevărului nu a mai fost decât un mic pas. Oamenii legii au coroborat această informaţie cu o alta, din care rezulta că doi tineri, tot din Lupcina, şi tot în aceeaşi seară, s-au răsturnat cu căruţa într-un pârâu.

După ce au ajuns la faţa locului, poliţiştii şi-au dat seama că ambele poveşti sunt cusute cu aţă albă şi că lucrurile stau cu totul altfel. În curtea lui Ionuţ Costil a fost găsit avariat autoturismul marca Mitsubishi Pajero. Din verificări şi declaraţii de martori s-a stabilit că cei patru tineri se aflau împreună în maşină, iar din cauza neatenţiei şi a lipsei de experienţă a şoferului au ajuns în pârâu, iar cel care a reclamat agresiunea de fapt şi de drept s-a tăiat în cioburile geamurilor sparte în impactul cu solul.

 

Ionuţ Costil, de 20 de ani, este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost dus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care au decis luarea măsurii controlului judiciar. 









În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A declarat că a fost bătut de un necunoscut pentru a ascunde un accident de maşină.
 Vizualizări articol: 4215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A declarat că a fost bătut de un necunoscut pentru a ascunde un accident de maşină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine de casă cu 3 feluri de făină şi 5 feluri de seminţe Este o pâine pufoasă, uşoară, cu aspect de pâine intermediară şi gust minunat. Se face destul de uşor, chiar dacă nu dispunem de o maşină specială pentru pâine, iar gustul obţinut va fi o răsplată perfectă pentru micul efort... Citeşte