Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2016 - Anul XXI, nr. 161 (6274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Tractor de 18.000 de euro, furat de angajaţi de la ferma la care lucrau

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din Botoşani au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după ce au vândut un tractor în valoare de 18.000 de euro, pe care îl furaseră de la o fermă din satul Măriţei, comuna Dărmăneşti. Furtul a fost comis în noaptea de 9 spre 10 iulie. Cei doi au furat tractorul de la ferma din Măriţei la care lucrau de câteva zile.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 7.30, poliţiştii de la Secţia Rurală Dărmăneşti au fost sesizaţi prin numărul de urgenţe 112 de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Măriţei, despre faptul că dintr-un garaj din incinta fermei sale au dispărut un tractor şi o drujbă. Bărbatul a relatat că bunurile au dispărut odată cu doi zilieri  care asigurau paza bunurilor din fermă şi locuiau lângă aceasta. Bărbatul lăsase tractorul într-un garaj încuiat, sâmbătă seară, iar a doua zi dimineaţă a găsit uşa forţată.

Proprietarul a relatat că cei doi erau la ferma sa de aproximativ o săptămână şi se ocupau de îngrijirea animalelor şi paza acestora.

Plecând de la pista pe care o aveau, poliţiştii au reuşit, ieri, să-i depisteze pe cei doi suspecţi şi să recupereze tractorul. În urma activităţilor investigative a rezultat că cei doi au plecat cu tractorul spre Botoşani, unde au început să caute un client pentru a-l vinde. Tractorul a fost găsit în comuna Tudora din Botoşani, la un bărbat care îl achiziţionase de la cei doi.

Sorin Ionuţ Baltag, în vârstă de 20 de ani, din Corni-Botoşani, şi Florin Simion, în vârstă de 31 de ani, din Vlădeni, au fost puşi sub acuzare pentru infracţiunea de furt calificat. Cei doi au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, iniţial în baza ordonanţelor de reţinere pentru 24 de ore.

Ieri seară, cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de  emitere a unui mandat de arestare preventivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tractor de 18.000 de euro, furat de angajaţi de la ferma la care lucrau.
 Vizualizări articol: 6249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tractor de 18.000 de euro, furat de angajaţi de la ferma la care lucrau5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine de casă cu 3 feluri de făină şi 5 feluri de seminţe Este o pâine pufoasă, uşoară, cu aspect de pâine intermediară şi gust minunat. Se face destul de uşor, chiar dacă nu dispunem de o maşină specială pentru pâine, iar gustul obţinut va fi o răsplată perfectă pentru micul efort... Citeşte