Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2016 - Anul XXI, nr. 161 (6274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Caravana Lidl caută cea mai talentată familie pasionată de gătit din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor avea posibilitatea să participe la cea mai nouă provocare culinară pentru întreaga familie lansată de Lidl, alături de Chef Florin Dumitrescu. Este vorba despre Festivalul Surprizelor, care va avea loc pe 16 şi 17 iulie a.c., un concurs organizat de Lidl pentru familiile pasionate de gătit, dotat cu zeci de premii. Astfel, Caravana Lidl va poposi în Suceava pe 16 şi 17 iulie, la festival fiind invitate să participe cele mai talentate familii, pentru care gătitul este mai mult decât o pasiune. Evenimentul organizat de Lidl este cea mai mare competiţie de gătit în aer liber din ţară. Concursul de gătit de la Suceava va avea loc pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, începând cu ora 16:00. „Convinge-ne că familia ta pregăteşte cele mai delicioase Porţii de Surprize din toată ţara şi poţi fi şi tu unul dintre competitori, alături de un membru al familiei sau un prieten. Pentru început, povesteşte-ne despre pasiunea ta pentru gătit pe surprize.lidl.ro şi poţi fi selectat să participi la faza locală a concursului”, se arată într-un comunicat de presă trimis de organizatorii evenimentului. Apoi, pe 16 şi 17 iulie, sub atenta supraveghere a lui Chef Florin Dumitrescu, patru echipe se vor întrece în semifinale, unde vor găti preparate dintre cele mai gustoase, pentru a ocupa un loc în finala de la Bucureşti, care va avea loc în perioada 10-11 septembrie 2016. De precizat că printre premiile oferite se numără vouchere Lidl, în valoare de 500 de lei, excursii în România, oferite prin Lidl Tour, marele premiu fiind suma de 5.000 de euro şi posibilitatea de a participa într-o reclamă Lidl. Mai multe detalii şi regulamentul competiţiei sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caravana Lidl caută cea mai talentată familie pasionată de gătit din Suceava.
 Vizualizări articol: 2758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caravana Lidl caută cea mai talentată familie pasionată de gătit din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine de casă cu 3 feluri de făină şi 5 feluri de seminţe Este o pâine pufoasă, uşoară, cu aspect de pâine intermediară şi gust minunat. Se face destul de uşor, chiar dacă nu dispunem de o maşină specială pentru pâine, iar gustul obţinut va fi o răsplată perfectă pentru micul efort... Citeşte