Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2016 - Anul XXI, nr. 146 (6259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Noi amenzi

Un nou control ANAF în Piaţa Mare, spre disperarea comercianţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectorii ANAF au ajuns spaima comercianţilor de la chioşcurile amenajate în zona tarabelor din spatele Pieţei Mari din municipiul Suceava, ieri având loc un nou control, pe care o parte dintre cei care vând marfă în acea zonă l-au evitat după ce pur şi simplu au tras obloanele şi au plecat. Inspectorii ANAF au venit însoţiţi de jandarmi, astfel că oamenii nemulţumiţi au vociferat doar pe ascuns.

Au fost verificate documentele de provenienţă ale mărfurilor aflate la vânzare pe tarabe, notele de intrare-recepţie, precum şi modul în care sunt comercializate aceste mărfuri. Marea nemulţumire a comercianţilor este că aceste controale se repetă la câteva zile. Ei acuză că în alte pieţe nu se merge în controale atât de des. Pe de altă parte, chiar oamenii recunosc faptul că nu au documente pentru toate mărfurile.

Cei care fac comerţ în zona din spatele Pieţei Mari sunt, într-adevăr, cu adevărat „abonaţi” la controale de acest gen, care se lasă cu amenzi mari şi mărfuri confiscate. Un alt control de amploare a fost pe data de 9 iunie.

Din datele ANAF rezultă că la chioşcurile amenajate în zona din spatele Pieţei Mari se face foarte multă evaziune fiscală şi astfel se explică faptul că aceste controale se tot repetă.

În luna aprilie a acestui an şi comerţul cu ţigări de contrabandă din Piaţa Mare a primit o grea lovitură. În urma unei acţiuni de amploare, coordonate de poliţie, au fost ridicaţi şi confiscaţi 2.000 de litri de alcool şi 900.000 de ţigarete, toate mărfuri de contrabandă. În urma percheziţiilor, 15 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar 7 arestate preventiv ulterior. Dosarul se află în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, foarte probabil urmând a se solda cu numeroase trimiteri în judecată.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou control ANAF în Piaţa Mare, spre disperarea comercianţilor.
 Vizualizări articol: 10140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Un nou control ANAF în Piaţa Mare, spre disperarea comercianţilor4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spumă de căpșuni (fără frișcă)               Este un desert rapid, ușor, răcoritor și foarte gustos. Dar poate cea mai mare calitate a acestui preparat este versatilitatea sa – poate deveni repede o spumă... Citeşte