Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iun 2016 - Anul XXI, nr. 140 (6253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Fără permis

Tânărul care a produs marţi accidentul cu cinci răniţi de la Vicov a fugit de la faţa locului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un grav accident de circulaţie a fost produs de un tânăr de 26 de ani, din Vicovu de Sus, marţi după-amiază, după care acesta a dispărut de la locul faptei. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului între două autoturisme. Accidentul s-a petrecut puţin înainte de ora 17.00. Gelu P., un tânăr de 26 de ani din oraş, conducea un autoturism marca Mazda pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, în dreapta sa fiind o femeie de 34 de ani, din Rădăuţi. La un moment dat, într-o curbă la dreapta fără vizibilitate, acesta s-a angajat în depăşirea unei căruţeşi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism marca VW Golf, condus de o femeie de 41 de ani, din localitate. Ambele autoturisme au fost grav avariate, femeia de 41 de ani rămânând încarcerată în autoturismul pe care îl conducea.

La faţa locului a ajuns modulul SMURD de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus, în sprijinul pompierilor vicoveni venind un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri din Rădăuţi cu o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe de la Rădăuţi. După extragerea victimei încarcerate din autoturism, au fost luate măsuri de stabilizare a celorlalte victime din autoturisme, un bărbat de 37 de ani şi două femei de 32 şi 34 de ani, care au fost apoi transportate la Spitalul Municipal Rădăuţi. Şeful Gărzii de Intervenţie din oraşul Vicovu de Sus, plutonierul adjutant Cornel Buznean, ne-a relatat de la locul producerii accidentului:„Pompierii au fost anunţaţi la ora 16.50 despre producerea unui accident rutier pe raza oraşului Vicovu de Sus. S-a intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială SMURD, în sprijin au sosit încă două ambulanţe SAJ Rădăuţi şi o ambulanţă SMURD Rădăuţi. Ajunşi la faţa locului am găsit două autoturisme lovite frontal, una dintre victime era încarcerată, celelalte erau pe jos. S-a trecut la acordarea primului ajutor, descarcerarea victimei, preluarea lor de ambulanţe şi transportarea lor la spitalul Rădăuţi.”

Conducătorul auto de 26 de ani care a produs accidentul şi care a suferit leziuni uşoare a fugit de la faţa locului. Ulterior, acesta a fost identificat de poliţişti şi verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătoarea auto a celui de al doilea autoturism implicat în accident nu a putut fi verificată cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe biologice de sânge la spital, pentru stabilirea alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat că tânărul de 26 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul i-a fost împrumutat pentru a fi condus de un localnic în vârstă de 39 de ani, care știa că acesta nu deține permis de conducere. Pe numele tânărului de 26 de ani poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă. Un dosar penal a fost deschis de poliţişti şi pe numele bărbatului de 39 de ani care i-a împrumutat autoturismul, pentru comiterea infracţiunii de încredinţare unui vehicul spre a fi condus, unei persoane care nu deţine un permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a produs marţi accidentul cu cinci răniţi de la Vicov a fugit de la faţa locului.
 Vizualizări articol: 9000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânărul care a produs marţi accidentul cu cinci răniţi de la Vicov a fugit de la faţa locului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei