Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iun 2016 - Anul XXI, nr. 140 (6253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Destinaţii noi

Compania Wizz Air a anunţat că va opera zboruri Suceava – Milano, începând cu 3 august 2016

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air a anunţat ieri, în mod oficial, că începând cu data de 3 august 2016 va opera zboruri către o nouă destinaţie externă de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava. De la această dată, Wizz Air va introduce cursele aeriene pe ruta Suceava – Milano (Bergamo), fiind programate  două zboruri săptămânale, miercurea şi duminica. Anunţul a fost făcut, ieri, de directorul de Comunicare al companiei, Tamara Vallois. Zborurile de la Suceava către Milano vor pleca de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” la ora 13:10 şi vor ajunge la destinaţie la ora locală 14:30. Cursa Milano – Suceava va pleca din Italia la ora 9:25 şi va ajunge pe aeroportul sucevean la 12:40 (ora locală). Biletele pentru aceste zboruri sunt deja disponibile pe site-ul www.wizzair.com, iar tarifele pleacă de la 99 de lei, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

“Acum doar două luni am anunţat prima rută de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, din Suceava, iar astăzi suntem încântaţi să adăugăm o a doua legătură directă. Odată cu noile zboruri între Suceava şi Milano Bergamo, Wizz Air îşi consolidează poziţia de operator al celor mai multe zboruri între România şi restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga ţară. Noua rută întăreşte poziţia de lider pe care WIZZ o deţine în România, iar noi ne menţinem angajamentul de a oferi cea mai bună experienţă la bord, la cele mai mici tarife, pentru clienţii noştri", a spus Tamara Vallois.

 

Zborurile Suceava – Londra sunt operate de patru ori pe săptămână

Reamintim că în luna aprilie, Wizz Air a anunţat începerea curselor aeriene pe pe ruta Suceava – Londra Luton şi retur, cu patru curse săptămânale începând din 19 august. Anunţul de ieri al oficialilor companiei înseamnă devansarea operaţiunilor Wizz Air de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, care oferă acum zboruri directe spre Italia şi spre Regatul Unit al Marii Britanii.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România după numărul de locuri.

În afară de Wizz Air, pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" mai operează compania românească Tarom, care a anunţat recent că începând cu data de 1 iulie 2016, va introduce în programul de operare încă două frecvenţe pe ruta Bucureşti -Suceava - Bucureşti, în zilele de sâmbătă şi duminică. Astfel, de pe 1 iulie a.c. Tarom va avea curse zilnice pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Programul de operare este identic cu cel al curselor care există şi în momentul de faţă, respectiv decolare de la Bucureşti la 21:20 - aterizare la Suceava la 22:30; decolare de la Suceava la 05:55 - aterizare la Bucureşti la 07:10.

De asemenea, de pe 18 iunie a.c. şi până în luna septembrie a.c., doi dintre cei mai mari tour operatori din Turcia, Calypso Tour, şi din România, Prestige Tours, vor opera o cursă charter pe ruta Suceava – Antalya şi retur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Wizz Air a anunţat că va opera zboruri Suceava – Milano, începând cu 3 august 2016.
 Vizualizări articol: 5958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Compania Wizz Air a anunţat că va opera zboruri Suceava – Milano, începând cu 3 august 20165.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei