Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iun 2016 - Anul XXI, nr. 140 (6253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Troc la spălătorie

Sucevenii pot face schimb de lucruri, sâmbătă, la Spălătoria Self-Service Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii îşi pot înlocui hainele pe care nu le mai poartă cu unele din garderobele ”vecine”, pot da la schimb pantofi, accesorii sau cărţi pe care le au pentru unele pe care şi le doresc, în cadrul celei de-a doua ediţii a “trocului”, organizat sâmbătă, la Spălătoria Self-Service, din cartierul Obcini, str. 1 Decembrie 1918.

Târgul de lucruri organizat de Spălătoria Self-Service este dedicat celorcare îşi doresc o garderobă nouă, dar au investit deja sume mari în cea de acum, pentru cei care vor să bucure pe altcineva oferind un lucru de care nu mai au nevoie sau doar îşi doresc să socializeze în cadrul unui eveniment prietenos, într-o atmosferă lejeră şi reconfortantă. Evenimentul va începe la ora 15.00.

“Ideea este una simplă: îţi expui lucrurile aduse pentru ca ceilalţi să le vadă şi iei la rândul tău ce-ţi place. Adu-ţi lucrurile de care nu mai ai nevoie şi sigur îşi vor găsi proprietari noi”, transmit organizatorii.

Primul eveniment de acest gen a avut loc la începutul lunii iunie. De la haine şi pantofi şi până la accesorii sau cărţi, obiecte hand-made sau poşete, totul a fost dat la schimb, iar mesele şi umeraşele din incinta spălătoriei au fost aglomerate de diverse lucruşoare pe care sucevenii le-au adus de acasă pentru a le înlocui cu cele ale celorlalţi participanţi.

Cu siguranţă sucevenii au acasă haine de care nu mai au nevoie, care le-au rămas mici sau care nu au fost purtate niciodată. Cuiva i-ar putea fi de folos, iar „ceea ce  este nefolositor pentru unii, ar putea fi util pentru ceilalţi”, acesta fiind principiul după care s-au ghidat şi reprezentanţii Spălătoriei Self-Service, prima spălătorie cu autoservire din Suceava.

„Trocul acesta îţi dă posibilitateasă schimbi hainele pe care le ai cu cele pe care le vrei, să faci schimb de cărţi, decoraţiuni, câte şi mai câte. Condiţia este ca acestea să fie într-o stare bună”, au mai completat organizatorii.

Participarea este gratuită, iar lucrurile rămase în urma trocului vor fi colectate pentru a fi expuse la următorul troc, urmând ca atunci când cantitatea va deveni prea mare, unele dintre ele să fie donate. “Nu verificăm sau numărăm ce lucruri aduci. Poţi să iei orice lucru lăsat de cineva. În plus, te simţi puţin mai ecologic pentru că nu ţi-ai aruncat lucrurile!”, au spus cei de la spălătorie. Detalii despre eveniment pot fi consultate la https://www.facebook.com/spalatoriasuceava/.

 

Sucevenii pot aduce la spălătorie pături, cuverturi sau perne care sunt greu de spălat acasă

Spălătoria Self-Service din Obcini garantează cea mai înaltă calitate de spălare şi curăţare pentru haine, covoare, lenjerie şi ţesături textile delicate.

Principiul întregului sistem constă în faptul că cei care trec pragul spălătoriei îşi pun singuri hainele la spălat, aleg regimul potrivit de spălare, iar maşinile îşi fac treaba, acest tip de spălătorie cu autoservire fiind foarte popular în Occident.

Marele avantaj este că sucevenii pot aduce pături, cuverturi sau perne care sunt greu de spălat acasă şi al căror timp de uscare este îndelungat.

Spălătoria pune la dispoziţia clienţilor maşini profesionale de spălat de capacităţi diferite, uscătoare, calandru şi o maşină de vidat, pentru a facilita transportul sau depozitarea ulterioară acasă a pilotelor, pernelor, cuverturilor etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot face schimb de lucruri, sâmbătă, la Spălătoria Self-Service Suceava.
 Vizualizări articol: 6651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Sucevenii pot face schimb de lucruri, sâmbătă, la Spălătoria Self-Service Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei