Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iun 2016 - Anul XXI, nr. 140 (6253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prejudiciu recuperat

Hoţi prinşi de poliţişti, după ce i-au furat unui tânăr actele şi banii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din comuna Dumbrăveni au fost prinşi şi imobilizaţi de poliţişti, după ce i-au furat unui alt tânăr din comună portmoneul cu bani şi actele. Incidentul a avut loc marţi după-amiază, în jurul orei 17.00, când un tânăr de 18 ani, din Dumbrăveni, se afla în faţa unei unităţi comerciale din comună. La un moment dat, în timp ce se afla pe o bancă, acesta a constatat că i-a fost sustras din buzunarul de la spate al pantalonilor portmoneul care conţinea 100 de euro, 170 de lei, cartea de identitate şi un card bancar.

Păgubitul le-a povestit poliţiştilor că în preajma lui, pe bancă, se aflau Mihai S., de 18 ani, şi Andrei Bogdan A., de 20 de ani, ambii localnici, care, în momentul în care el a constatat dispariţia portmoneului, au plecat imediat de la faţa locului. Porniţi în urmărirea celor doi, poliţiştii i-au depistat pe aceştia în timp ce mergeau pe marginea DN 29, prin comună. La vederea agenţilor de poliţie, Mihai S. a aruncat o sumă de bani în şanţ. După imobilizarea celor doi suspecţi, în şanţ au fost descoperite sumele de 100 de euro şi 170 de lei, despre care cei doi au recunoscut că ar aparţine păgubitului. În timpul continuării cercetărilor, Andrei Bogdan A. a declarat că a ascuns portmoneul în spatele unei case din Dumbrăveni, fiind găsit în acel loc de poliţişti. Pe numele celor doi a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţi prinşi de poliţişti, după ce i-au furat unui tânăr actele şi banii.
 Vizualizări articol: 2959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţi prinşi de poliţişti, după ce i-au furat unui tânăr actele şi banii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei