Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2016 - Anul XXI, nr. 101 (6214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Salvaţi de pompieri

Două incendii au produs pagube în două gospodării, unul fiind provocat intenţionat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii au acţionat miercuri la două incendii produse în judeţ, intervenţia lor rapidă salvând o mare parte din bunurile aflate în cele două gospodării.

În primul caz pompierii au intervenit la o gospodărie din satul Valea Bourei din comuna Dolheşti, după ce, în jurul orei 16, un apel la 112 anunţa despre izbucnirea focului la locuinţa unei familii. La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni cu două autospeciale, ajutaţi de pompierii militari de la Punctul de lucru Dolhasca. La sosirea echipajelor ardeau mansarda şi acoperişul casei de locuit, existând pericolul propagării la întreaga construcţie şi la anexele gospodăriei. După mai mult de două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost localizat şi lichidat complet. Au ars mansarda şi acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 130 de metri pătraţi, mobilierul, alte bunuri aparţinând familiei şi documente personale. În urma incendiului s-au degradat pereţii de cărămidă şi tavanul de rigips al locuinţei, pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului s-a stabilit a fi căldura degajată de la burlanul metalic pentru evacuarea fumului, care nu era protejat faţă de materialele combustibile din jur. Prin intervenţia rapidă a pompierilor s-a reuşit salvarea parterului locuinţei şi a anexelor din jur.

Un alt incendiu s-a produs la un adăpost de animale din satul Gura Solcii, comuna Grăniceşti, miercuri seara, în jurul orei 22. Focul a fost observat de un sătean care a sunat la 112, la faţa locului intervenind pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din oraşul Milişăuţi şi comuna Grăniceşti. La faţa locului ardeau adăpostul de animale, construit din lemn şi acoperit cu tablă, flăcările riscând să se extindă şi la depozitul de furaje. Focul a distrus adăpostul pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, din fericire în interior nefiind animale. În urma cercetărilor făcute de pompieri s-a stabilit că incendiul a izbucnit în urma folosirii intenţionate a unei surse de aprindere, pentru generarea incendiului. Poliţiştii au demarat şi ei o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii au produs pagube în două gospodării, unul fiind provocat intenţionat.
 Vizualizări articol: 3665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două incendii au produs pagube în două gospodării, unul fiind provocat intenţionat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei